Activiteit

Cultopia's Jampot Jamsessie KERSTEDITIE!

vrijdag 16 december 2022 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Jampot Jamsessie December/Kerst-editie in de Theaterzaal van de Meevaart!
Een mooi jaar, een fijn jaar.. bij de KerstJam van vrijdag 16 december kan je alles even vieren en loslaten! Kerstsongs, meezingers en gratis extra lekkere tophapjes! Wie weet gaan we nog ff langer door ook. Of beginnen we eerder. We hopen dan in de Open Ruimte te mogen maar hoe dan ook: top avondje! #warm #cosy #gezellig #herberg #kerstsongs #singalong #glühwein #kerstmuts #cultopia #winterfeest #wijkfeestje Het is weer tijd om te jammen! Vorige keer was het stampvol en heel cosy tegelijk - meezingers, meedansen, glüwein, biertjes drinken: kortom, party!

En muzikanten: Met onze gezellige huisband leggen wij de basis voor een toffe muziekervaring waar je alleen of samen met jouw of onze  basisbandleden kan inspringen en de jamsessie nog leuker en gevarieerder kunt maken. Iedereen is welkom en samen zijn we 1 band! Wil je komen spelen: mail naar cultopia@xs4all.nl We hebben een prima backline en technicus voor je klaar staan.

Dit is het elfde seizoen van Cultopia: Kijk op de IBTV Youtubepagina https://www.youtube.com/channel/UCdH8fNmOxRzM0bOXMGow2IQ/videos en zie allemaal leuke terugblikken die je gegarandeerd enthousiast maken voor de Kersteditie! De entree is gratis maar donaties zijn gewenst en pinnen kan!
Locatie: Community Centrum de Meevaart, Balistraat 48a, Amsterdam Oost. De Meevaart is prima bereikbaar met het OV (via NS Muiderpoort en de trams 1, 3 en 14 en de bussen 22 en 65) en ook met de auto.

Locatie
De Meevaart
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Iedereen

Deel dit: