Activiteit

Strategiedag voor ZZP-ers

donderdag 11 mei 2017 , 9:30 - 17:00 uur

Af en toe een dagje reflecteren op je business, hoe vaak doe je dat? Of echt de diepte in met een collega-ondernemer, om elkaar verder te helpen? De Strategiedagen voor ZZP-ers uit OHG en omstreken bieden je de mogelijkheid om in één dag te leren, geïnspireerd te raken en volop te netwerken. We gaan met een kleine groep aan de slag, zodat er veel ruimte is voor jouw businessvraagstukken.

Marijke Krabbenbos, oprichter van IdeaCompany en Bites & Business en zeer ervaren ondernemer, trainer en facilitator, zal de dag leiden.

“De puzzelstukken op zijn plaats, dat is wat de strategiedag me heeft opgeleverd. Ik ben in een fase van heroriënteren en opnieuw leggen van de focus. Door stevig aan de slag te gaan met mijn propositie heb ik helder gekregen wat belangrijk is, wat in mijn etalage moet komen te staan. Welke diensten het zijn, en welke niet en waar ik het verschil maak met het leveren van de diensten. Daar waar ik voorheen voorzichtig was, is me nu duidelijk geworden dat ik dit juist naar voren moet brengen. Marijke heeft me goed geholpen met het eenvoudig kunnen zeggen waar je het verschil maakt. Een helpende verfrissende blik voor mij!”
Jesse van der Kallen, coaching en consulting

De strategiedag duurt van 9.30 tot 17 uur en ziet er als volgt uit:

Na een kennismaking doen we drie blokken van ca. 1,5 uur. Elk blok bestaat uit een stuk theorie en daarna ga je direct aan de slag met je eigen case. De volgende blokken komen aan de orde:

1. mijn diensten of producten in een helder aanbod gieten
2. webteksten schrijven volgens het Sex & the City Model
3. brainstormen om creatieve marketingideeën te bedenken

We netwerken uiteraard tijdens de lunch.

Let op: je krijgt vooraf huiswerk en gaat met heel veel actiepunten naar huis. Dus plan naast de strategiedag ook 1 dagdeel vooraf en minimaal 1 dagdeel achteraf in om het geleerde verder in de praktijk te brengen.

“Iedereen zou zich een dag Bites & My Business moeten gunnen. Marijke is een vakvrouw en inspirator pur sang. Heerlijk om je propositie weer aan te scherpen en je gaat er met heel veel tips, inspiratie en warme contacten vandaan.”
José Derksen, Intervenia Social Media Specialisten 

 

Locatie
De Eester
Kosten toelichting
€95 excl. BTW
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Alle ZZP-ers en ondernemers, in OHG en daar buiten zijn welkom.
Deel dit: