Bericht

Buurtfotografen gezocht voor beeldmateriaal Energiecommissie OHG

Geplaatst op 16 juli 2021, 12:26 uur

De Energiecommissie OHG heeft een eigen plek binnen de Eester, met een eigen nieuwsbrief en eigen pagina's op de website. Als wij iets willen vertellen hebben we vaak specifieke foto's nodig; over energie, techniek, klimaat, gebouwen, infrastructuur. De foto's die daarbij horen zijn niet altijd zo maar voorhanden. Wie wil ons helpen aan mooie foto's van goede kwaliteit (minimaal 700 pixels) van de buurt, die we "rechtenvrij" kunnen gebruiken voor de website van de Eester en voor nieuwsbrieven en kranten. 

Het gaat om bijvoorbeeld beelden van de eilanden en buurten in het Oostelijk Havengebied, specifieke gebouwen, zonne-energie en isolatie en elektrisch rijden, de markt, Brazilië, van de wind en de storm, van Vattenfall en van het water en aquathermie. (Voor de enthousiatelingen: We hebben een heel lijstje met wat we aan beeldmateriaal nodig hebben).

Wil je ons helpen aan goed en gratis beeldmateriaal? Neem dan contact op of stuur je foto of foto's naar h.j.o.hengeveld@gmail.com onder vermelding van 'Energiecommissie'.

Illustration
aanleg warmtenet
Deel dit: