Activiteit

Mindfulnessdag in Muiderkerk

zaterdag 18 september 2021 , 10:00 - 17:00 uur

MEDITATIE VOOR VREDE EN VREUGDE - STILTEDAG MET MINDFUL WALK OF PEACE verzorgd door Mindfulness voor de Buurt

Uit het drukke leven naar rust en vrede toestappen. Dat doet de Stiltedag van Mindfulness voor de Buurt. Gewenning aan gewoonte komt tot stilstand. De ‘automatische piloot’ wordt uitgeschakeld. Vrij van plichtplegingen hoeft er even niets. Begeleide mindfulness-meditaties, poëzie en muziek banen de weg naar innerlijke vrede en vreugde. Daarmee uitgerust start de Vredesloop. Mind Walk of Peace in de Indische Buurt en het Flevopark. Een Stiltewandeling met ‘open mind’ voor mens en natuur. Afsluitende meditaties verzegelen opgedane indrukken.

Samen de stilte ingaan is bijzonder. Door het opbloeien van innerlijke rust. Je kunt nieuw gevoel van verwondering verwachten. Verrijkende energie ervaren van verbondenheid met anderen. Hartelijkheid. Eenvoud. Zuiverheid. Kostbare dingen die voor geen geld te koop zijn. Daarom biedt Mindfulness voor de Buurt die ook kosteloos aan. 

Ieder die belangstelling heeft voor vrede en vreugde kan met deze mindfulnessdag meedoen. Email naar roycarton@gmail.com om je aan te melden of voor meer info. Alle oefeningen zijn zittend, staand of lopend. De Mindful Walk of Peace, de vredesloop ’s middags is een stiltewandeling van 2 keer 45 minuten. Met een pauze halverwege in het Flevopark van 30 minuten. Daar lunchen we. Neem je eigen lunchpakketje mee en iets te drinken. Waar we lunchen in het Flevopark kan je iets te drinken kopen. Bij het Proeflokaal ’t Nieuwe Diep zijn ook toiletten. Neem liefst warme (zomer- & regen)kleding mee en stevig schoeisel.

Bescherming kwetsbaren. Er zijn deelnemers en docenten bij MvdB met een zwak immuunsysteem. Voor hen kan Covid-19 verwoestend zijn. Ter bescherming van de kwetsbaren is het nodig dat iedereen gevaccineerd is die deel neemt aan de meditaties van MvdB. Of kan aantonen virusvrij te zijn met een recente negatieve PCR-test. Dit geldt ook voor de Stiltedag in de Muiderkerk.

website  https://www.mindfulnessvoordebuurt.simplesite.com/  

facebook  https://www.facebook.com/mindfulnessvoordebuurt?locale=nl_NL   

Deur open vanaf 09.45 uur

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Mindfulness voor de Buurt weigert principieel elk gebruik van geld. Wel gaarne dana, donatie of gift aan Muiderkerk voor alle onkosten.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 17 jaar
Illustration
 
Documenten

Nieuwsbrief 15 september 2021
Programma Stiltedag Muiderkerk
Deel dit: