Activiteit

Prettig wonen als je ouder wordt

woensdag 30 september 2020   |   14:00 - 16:00 uur   |   Makassarplein

Bustour: Prettig wonen als je ouder wordt

Ook als u ouder wordt is het prettig om te wonen in een huis dat bij u past. Denkt u wel eens na over wat dat voor u betekent? En hoe u ook in de toekomst prettig zelfstandig kunt blijven wonen? Of ervaart u misschien nu al problemen in uw woning door beperkingen, bijvoorbeeld met het trappenlopen? De gemeente Amsterdam vindt het belangrijk dat u zo lang mogelijk prettig en zelfstandig kunt wonen.

Stadsdeel Oost organiseert daarom samen met de woningcorporaties Ymere, Eigen Haard, de Alliantie, !WOON en Civic Amsterdam een bustour ‘Prettig wonen als je ouder wordt’ in de Indische Buurt. Wij komen met onze informatiebus op vier plekken in de Indische Buurt langs.

U kunt bij de bus terecht voor al uw vragen over wonen. U kunt er bijvoorbeeld vragen stellen over uw woning, over woningaanpassingen, inschrijven bij WoningNet, mogelijkheden om te verhuizen en de hulp die u kunt krijgen, maar ook over activiteiten voor ouderen in de buurt.

Wees welkom en kom langs bij de informatiebus op woensdag 30 september van 14:00 tot 16:00 uur op het Makassarplein

In de Woonwijzer leest u meer over de mogelijkheden voor ouderen om langer zelfstandig te blijven wonen. Ook als u vragen heeft na het lezen van deze Woonwijzer kunt u bij de informatiebus langskomen.

In verband met coronamaatregelen vragen wij u alleen of met maximaal 2 personen tegelijk te komen. We staan voor u klaar en ontmoeten u graag tijdens de bustour! 

kosten gratis
doelgroep:  Speciaal voor ouderen
Thema's: Gezondheid, wonen
datum wo 30 september 2020
Documenten