Vacature / hulpvraag

Vacature coördinator Starters4Communities Amsterdam-Oost

geplaatst op 26 juni 2018, 09:59 uur, door Starters4Communities
contactpersoon Antje Tilstra

Over de rol
Jij wordt dé (mede)coördinator van ons geweldige Starters4Communities programma in Amsterdam. Met dit trainingsprogramma in sociaal ondernemen leiden we startende professionals op tot changemakers, terwijl zij in teams direct impact maken bij sociale start-ups en impactprojecten. Zo werken we samen aan een sociale en duurzame stad. Samen sterker.

De missie van de coördinator is om een topprogramma neer te zetten met optimale impact voor een groep van 15 tot 20 startende professionals en 5 impactprojecten. Tijdens het programma doen de startende professionals skills en ervaring op in sociaal ondernemen, werken zij aan hun ondernemend leiderschap en versterken het concept, bereik of businessmodel van een impactproject of sociale start-up.

Deze opdracht betreft de volledige voorbereiding, uitvoering en begeleiding t/m de evaluatie van dit programma. Hieronder staan de verantwoordelijkheden en taken die hierbij komen kijken beschreven.

Als programmacoördinator ben jij het organisatorisch wonder dat alles achter de schermen in goede banen leidt. Hiernaast begeleid jij als S4C-gids de deelnemers met hun persoonlijke ontwikkeling tot krachtige changemakers en faciliteert groepssessies. De changemakers en impactprojecten profiteren van jouw netwerk en kennis van sociaal ondernemen. Jij weet vol enthousiasme onze missie uit te dragen en vertegenwoordigt Starters4Communities in relevante netwerken. Je onderhoudt relaties met stakeholders en denkt continue mee over verbeterpunten om ons programma te versterken en positionering van Starters4Communities in Amsterdam te vergroten.

Over jou
Jij bent ondernemend, flexibel en ambitieus. Je bent organisatorisch sterk, werkt efficiënt en weet uit vele taken de juiste prioriteiten te stellen. Je gaat voor kwaliteit.

Sterke communicatieve vaardigheden zijn een must! Jij kan goed luisteren en je inleven in de situatie van een ander, maar weet ook duidelijke kaders te stellen en deelnemers te activeren als het even tegen zit. Je gaat met veel mensen van diverse achtergronden samenwerken; van startende professionals, sociaal ondernemers, initiatiefnemers, trainers, ambtenaren en andere partners. Jij bent niet bang om voor een groep te staan, en gaat zelfverzekerd gesprekken aan met diverse klanten en stakeholders. Van netwerken krijg jij energie.

Jij kan goed omgaan met stressvolle momenten en hebt een optimistische instelling. Je bent van nature een doorzetter en leergierig. Je hebt kennis van en passie voor bottom-up sociaal ondernemen.

De volledige vacature vind je hier: https://www.starters4communities.nl/vacature/coordinator-amsterdam-per-juli-2018/

Voor vragen kun je contact opnemen met Antje Tilstra: 06 57380279 of antje@starters4communities.nl

ingangsdatum 16 juli
herhalend 24 uur per week