Vacature / hulpvraag

Gemotiveerde receptioniste zoekt een leuke en fantastische baan!

geplaatst op 14 november 17, 21:21 uur, door Jorina Wolf

Amsterdam, 14 november 2017

Betreft: open vacature receptioniste

Geachte meneer/mevrouw,

Graag wil met deze open sollicitatie brief mijn belangstelling uiten voor een functie zoals receptioniste. Mijn voorkeur gaat uit naar een leuke baan bij een kantoor in Amsterdam Als een vacature als receptioniste voor een kantoor in Amsterdam een eerste indruk te geven ofwel het visitekaartje zijn: dat is een functie die ik graag zou vervullen. Daarom besloot ik deze motivatiebrief te sturen om zo mijn open sollicitatie voor de functie van receptioniste te ondersteunen.

Na meerdere jaren ervaring als receptioniste bij verschillende bedrijven werk ik nu als vrijwilliger receptioniste bij Buurthuis De Havelaar in Amsterdam. Een functie als receptioniste kan erg druk zijn. Door mijn rustige en ontspannen persoonlijkheid kan ik goed omgaan met werkdruk.

 Ik bezit ook andere persoonlijke eigenschappen die goed passen bij een gevraagde functie zoals receptioniste. Ik ben sociaal, representatief en servicegericht. Tevens toon ik initiatief en heb ik aandacht voor detail.

Ik ‘zie’ het werk altijd liggen en houd van aanpakken. Het beantwoorden van de telefoon gaat mij goed af: volgens velen heb ik een prettige telefoonstem en spreek ik rustig en duidelijk. Niet alleen klanten maar ook bezoekers zijn belangrijk voor mij. De eerste indruk is onomkeerbaar en beslist hoe de bezoeker naar het gehele bedrijf kijk. Als receptioniste heb ik uiteraard ook veel aandacht voor mijn collega’s. Ik werk met hen samen maar mijn taken voer ik zelfstandig uit. Tevens beheers ik de nederlandse maar ook de engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Als ondernemende en service gerichte receptioniste denk ik de juiste kandidaat te zijn voor een functie als deze. Ik hoop dat u deze mening deelt na het lezen van mijn motivatiebrief met daarin mijn ervaring, eigenschappen en motivatie. Uiteraard licht ik mijn sollicitatiebrief graag toe in een persoonlijk gesprek

Met vriendelijke groet,

Jorina Wolf

Halmaheirastraat 68

1094 VA  Amsterdam

 

ingangsdatum: 14-11-2017


Vraag gesteld door

Jorina Wolf

Bewoner