Vacature / hulpvraag

Studio 52nd zoekt per 1 november een zakelijke Tjik of Tjappie die ons team komt versterken

geplaatst op 6 juni 2016, 11:24 uur, door Studio 52nd
organisatie Studio 52nd
contactpersoon Cynthia Hoeze

Aantal uur:

16-24 uur, in overleg

Plaats/Locatie:

Amsterdam

Betreft:

Een betaalde functie op ZZP-basis en het salaris is in overleg

 

Organisatie:

Kinderen en jongeren die opgroeien in achterstandssituaties krijgen bij Studio 52nd de kans om zelf podiumkunst te maken in samenwerking met professionele kunstenaars.  

Wij zijn er van overtuigd dat deze kinderen en jongeren succesvol in het leven leren staan door succeservaringen op te doen. Bij ons leren ze toneel schrijven, acteren, hun mening geven, film maken, samenwerken en nog veel meer. We koppelen ze altijd aan professionals uit het werkveld waardoor hun creaties nog mooier worden dan ze in eerste instantie voor ogen hadden. Met een groots applaus als beloning groeien ze weer centimeters.

Naast onze samenwerking met de jeugd uit Amsterdam, werken wij met plezier en succes aan speciale projecten in heel Nederland met kinderen en jongeren die in bijzondere omstandigheden opgroeien. Denk hierbij aan de pleegzorg, besloten behandelcentra of justitiële inrichtingen. In deze projecten werken wij met trots samen met bijzondere partners uit de cultuursector, zoals Wunderbaum, Maas theater en dans, Urban Myth, het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest en Likeminds.

Studio 52nd is een team-gestuurde organisatie waarbij wij bijzondere projecten uitvoeren vol zakelijke kansen en pittige uitdaging. Wij zijn op zoek naar versterking van ons team.  

Voor meer informatie over onze organisatie kijk op www.studio52nd.nl

 

Vacature:

Als strategische fondsenwerver/marketeer zet je Studio 52nd pro-actief op de markt.

Je bent verantwoordelijk voor de fondsenwerving, je creëert kansen bij donateurs en sponsoren en kan deze verzilveren. Je durft groot met ons mee te dromen en weet dit strategisch te concretiseren naar een zakelijke aanpak. Je zet samen met ons projecten op vanuit sociaal maatschappelijke bevlogenheid en politieke sensitiviteit om onze doelgroep op een positieve manier in de spotlights te zetten.

Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van de financiële middelen voor onze projecten en het beheren hiervan op de grote lijnen. Je hebt een groot hart voor kinderen en theater.

 

Gevraagde eigenschappen en ervaringen

·         Denkniveau HBO+

·         Affiniteit met marketing, P.R. en verkoop

·         Teamspeler

·         Flexibel

·         Zakelijk buiten de ge-effende paden durven gaan en nieuwe wegen ontdekken

·         Affiniteit met netwerken en lobbyen

·         Betrokkenheid bij de sociaal maatschappelijke situatie van onze doelgroepen

·         Gevoel voor humor

·         Affiniteit met community-projecten is een pré.

 

Geïnteresseerd geraakt?

Meld je aan voor onze kennismakingsbijeenkomst op maandagavond 27 juni door te mailen naar wietske@studio52nd.nl

ingangsdatum 1 november 2016