Project in gebiedsplan 2020

Doorontwikkelen Wijkkunde

Geplaatst op 11 november 2019, 23:10 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2020 - Indische Buurt en Oostelijk Havengebied

Dit project maakt onderdeel uit van het Gebiedsplan 2020 - Indische Buurt en Oostelijk Havengebied

Wijkkunde is een netwerk voor en door de Indische Buurt, dat ondersteuning biedt aan initiatiefnemers met een idee om de buurt nog mooier te maken. Op deze manier krijgen alle ideeën – hoe pril ook – een podium, om te voorkomen dat ze vroegtijdig stranden. Het netwerk van Wijkkunde bestaat uit ondersteuningsorganisaties zoals BOOT Oost en Civic, het stadsdeel en een projectleider. Per casus wordt vooraf gekeken welke betrokken partij uit de buurt (formeel of informeel) ook aanwezig zou moeten zijn tijdens de bespreking, om zo altijd goed en passend advies te kunnen geven.

Gewenst resultaat Initiatieven uit de buurt lopen niet vast en krijgen de ondersteuning die nodig is om verder te gaan en zich verder te ontwikkelen.
2 project-updates

Lisa Franke

2-okt-2020 13:54

Wijkkunde ondersteunt dit jaar ook initiatiefnemers van Oost Begroot  bij het indienen van hun plannen. Daar zijn we in maart - juni erg druk mee geweest. We hebben uiteindelijk contact gehad met 19 initiatieven in Oud Oost en 23 initiatieven op IJburg. We hebben geholpen met het uitwerken van plann...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina

Martine Koehein

5-okt-2020 13:30
Project volgens planning

Zie voor de update de tekst van projectleider Lisa Franke.


0

Open de update in eigen pagina