Project in gebiedsplan 2019

Pilot: Homies in de Alliantie-woningen

Geplaatst op 31 oktober 2018, 10:16 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2019 - Indische buurt

VOORLOPIG BESLUIT: Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2019 - Indische buurt

Iedereen kent dat gevoel. Je zit in de auto naar je werk en je denkt heb ik het strijkijzer wel uitgezet? Of je komt terug van een heerlijke vakantie en opeens denk je: er zal toch niet ingebroken zijn toen we weg waren?

Homies biedt een brand en inbraakalarm die verdergaat dan alleen een alarminstallatie. Homies zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel weg kunt gaan en weer thuis kunt komen. Met Homies weet je dat je huis veilig is. En als er toch iets gebeurt? Dan hoor je dat meteen. Als jij niet in de buurt bent dan zorgt Homies ervoor dat de mensen die dicht bij je staan in actie komen. Zij krijgen een bericht dat er iets bij jou niet oké is.

Er is namelijk niemand die beter op je let dan je eigen gezin, vrienden en familie. En als die niet in de buurt zijn: je buren. Iedereen heeft namelijk goede buren. Misschien ken jij ze nog niet, maar wij weten inmiddels dat ze er zijn en jou graag willen helpen. En we weten inmiddels ook dat jouw buren veel sneller bij je woning kunnen zijn dan wie dan ook. Onze klanten van het eerste uur hebben bewezen dat het werkt. Binnen drie minuten na een Homies-alarm staat er iemand voor jouw deur. Gewoon om even te kijken of alles oké is. Met Homies is er altijd iemand dichtbij.

Gewenst resultaat Vergroten veiligheid; preventie brand en inbraak en sociale veiligheid.
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling Meer subjectieve en objectieve veiligheid (?)
Deel dit:
2 project-updates

Martine Koehein

18-sep-2019 22:57
Project volgens planning


0

Open de update in eigen pagina

Dagmar van Oosterhout

24-jan-2020 12:01
Project afgerond

De Alliantie start met een kleine Pilot in complex de Zeebloem. Alle 18 bewoners van het project Samen Sterk, die in de Zeebloem komen te wonen, krijgen een Homies alarm systeem.
0

Open de update in eigen pagina