Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project in gebiedsplan 2019

Wijkkunde

Geplaatst op 14 oktober 2018, 11:46 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2019 - Indische buurt
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2019 - Indische buurt

ARGUMENTATIE:
Financiering deels uit het gebiedsplan. Wijkkunde is ook onderdeel van het programma van de Initiatiefgroep Samen Vooruit, hier zal ook deels financiering vandaan komen.

Wijkkunde is een netwerk voor en door de Indische Buurt om initiatiefnemers met een idee om de buurt nóg mooier te maken te ondersteunen en verder te helpen. Op deze manier krijgen alle ideeën - hoe pril ook - een podium, waardoor ze niet vroegtijdig stranden. Het netwerk van Wijkkunde bestaat uit ondersteuningsorganisaties voor initiatieven (het Profi-leerbureau, Civic, de Indische Buurtbalie, BOOT HvA, Starters4Communities en Stadsdeel Oost) en alle initiatiefnemers, bewoners, buurthuizen, organisaties en alle anderen die de buurt mooier willen maken. Wijkkunde brengt kennis, kunde en mensen samen, zodat we krachten worden gebundeld.

Gewenst resultaat 
In 2019 willen we het netwerk van Wijkkunde flink uitbreiden, waardoor meer bewoners en initiatiefnemers in de wijk elkaar weten te vinden.
Idee
Illustration
 
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Kansrijke bewonersinitiatieven krijgen de ondersteuning om zich te ontwikkelen tot krachtige initiatieven in de buurt (?)
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Martine Koehein

Project volgens planning

0
Open de update in eigen pagina

Lisa Franke

Project volgens planning

Afgelopen jaar heeft Wijkkunde weer veel wijkkundegesprekken gevoerd met initiatiefnemers uit de wijk met een plan om de buurt nog mooier te maken. In een Wijkkundegesprek brengen we kennis en kunde uit de wijk samen. We nodigen bijvoorbeeld experts en buurtbewoners uit om mee te denken met de initi... lees meer
0
Open de update in eigen pagina
3 reacties

Marjoleine Pakker

do 15 november 2018 11:55
Ja

jakoba drenth

vr 16 november 2018 22:59
Ja: Gewone mensen kunnen alle hulp gebruiken die er is om goede voorstellen te kunnen formuleren en zo een idee op zijn minst een goede kans van slagen voor elkaar te krijgen.

Felice Gaughan

ma 26 november 2018 16:40
Ja