project   

Testament Ongekend!

geplaatst op 31 januari 18, 17:52 uur

Een mens laat niet alleen geld en goederen na, maar ook inzichten, wijsheden, humor en liefde. Met Testament Ongekend! gaan ouderen en (ex)mantelzorgers hun nalatenschap die niet in een ‘echt‘ testament past, vormgeven. Middels leuke rituele spelvormen, zoals De Herinnerdingen en het Ganzen Pad worden levensverhalen losgeweekt en vervolgens omgezet in ‘kunstzinnige testamenten’. Kunstenaars, theatermakers en dichters ondersteunen bij het artistieke proces. Het uiteindelijke resultaat wordt getoond aan familie, vrienden of ander publiek. 

Op 18 en 25 februari de presentaties van de speciale editie “Mijn verhaal, iets voor jou?”,  Een groep (ex)mantelzorgers uit Amsterdam Oost deelde hun verhalen met elkaar. Van een aantal verhalen maakten ze prikkelende presentaties met een ritueel karakter, die ze graag met jou willen delen. Iets voor jou?

Toelichting:

 

Zondagen 18 en 25 februari van 14:00 tot 16:30 uur. Verzamelen om 13:30 uur in Servicepunt Jeruzalem, Van ’t Hofflaan 29, 1097 EM Amsterdam Oost.  Als  publiek maak je in groepjes een korte wandeling door de buurt en doe je verschillende locaties aan. 

Reserveringen (verplicht) en informatie: 06 41382831, ida@idavanderlee.nl. Kaartjes op de dag zelf: € 7,50. Voorverkoop: € 5,- overmaken op NL 19TRIO 0786 902 884 t.n.v. Stg Allerzielen Alom o.v.v. naam, datum voorstelling,  e-mail en telefoonnummer.

www.idavanderlee.nl

Gewenst resultaat: Immateriële of geestelijke testamenten.