Project in gebiedsplan 2018   

Vernieuwd concept restaurant en supermarkt FlevoFlats

A
Geplaatst op 6 oktober 17, 13:12 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Indische buurt

Dit project maakt onderdeel uit van het Gebiedsplan 2018 - Indische buurt

Ymere biedt senioren vanaf 65 jaar en ouder woonruimte aan in de Flevoflats aan het Kramatplantsoen. Een huismeester van Ymere is in dit complex het eerste aanspreekpunt voor bewoners. Naast prettig wonen worden er in dit complex ook voorzieningen aan de bewoners en omwonenden aangeboden. U kunt hierbij denken aan: een huisartsen praktijk, fystiotherapie, een kapper, bloed prikken, of thuiszorg via ZGAO. In 2018 wordt de invulling van het restaurant en de supermarkt in de Flevoflats vernieuwd. Het restaurant wordt vernieuwd, daarnaast komt er een ontmoetingsruimte, een koffiehoek, een ruimte voor een feestje of partijtje, een maaltijdenservice en de supermarkt wordt opnieuw geëxploiteerd. Voor de invulling van dit nieuwe concept wordt gewerkt met een leer/werk traject in samenwerking met het ZGAO en Spirit. 

Gewenst resultaat Een goed ingerichte supermarkt en een verbeterd restaurant waar bewoners van de Flevoflats maar ook omwonenden uit de Indische Buurt kunnen komen eten, boodschappen doen, of een maaltijd afhalen.
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling Verbeteren van de sociale en fysieke leefomgeving van kwetsbare en ouderen bewoners (?)
Financiƫle dekking:
  • 20.000,00

Is dit een goed project?

Vind je het waardevol als dit project in 2019 wordt uitgevoerd?

Er kan niet meer gereageerd worden

3 project-updates toon alle updates

ellen menning

19-okt-2018 14:09
Project volgens planning

De bewoners van de Flevoflats maken dankbaar gebruik van de maaltijden die door de weeks door Resto van Harte, Civic en de Regenbooggroep bereid worden. Dit is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Stadsdeel. Er kan hier heerlijk gegeten worden voor 5,- voor een verse 3-gangen maaltijd. Ymere Lees meer
0

Open de update in eigen pagina

Martine Koehein

7-feb-2019 16:43
Project volgens planning

Brasserie de Poort gaat steeds beter lopen. In september werd al aangeven dat het restaurant erg gewaardeerd wordt door de bewoners van het Flevohuis en de Flevoflats. Ook zien we steeds meer buurtbewoners gebruik maken van het restaurant.
0

Open de update in eigen pagina