Project in gebiedsplan 2017

Flevopark en Nieuwe Diep aantrekkelijk en beter toegankelijk maken

Geplaatst op 1 januari 2000, 00:00 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2017 - Indische buurt
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2017 - Indische buurt

In 2017 wordt het PvA Flevopark afgestemd met stakeholders en voor besluitvorming aangeleverd. Daarna kan pas budget voor het totale project in het Meerjaren Investerings Programma (MIP) worden aangevraagd. Het gevraagde budget zorgt er voor dat korte-termijnacties in 2017 gerealiseerd kunnen worden. Ook wordt er onderzocht of er op korte termijn een officiële zwemlocatie gerealiseerd kan worden in het park.

Gewenst resultaat 
Korte termijn acties in het Flevopark uitgevoerdOnderzoek afgerond naar mogelijkheden voor een officiële zwemlocatie in het park.
Lopend
Bijdrage aan de prioriteiten:
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

Daniëlle van Kesteren

Project achter op planning

Om alle betrokkenen voldoende gelegenheid te geven te reageren op het concept ambitiedocument, is deze periode verlengd. Het definitieve ambitiedocument wordt vanaf februari voor besluit voorgelegd aan het Dagelijks Bestuur en het Algemeen Bestuur.
0
Open de update in eigen pagina

Daniëlle van Kesteren

Project achter op planning

Het budget dat in 2017 beschikbaar was voor korte termijn projecten uit het ambitiedocument is gebruikt voor het omvormen van de voormalige moestuin in de Soembawastraat tot een groene ontmoetingsplek voor ouders en kinderen van de Flevoparkschool.
0
Open de update in eigen pagina