Project

Ondersteuners Mantelzorg

Geplaatst op 11 maart 2016, 15:23 uur

Iedereen die zich bezig houdt met mantelzorg of het ondersteunen van mantelzorgers kan zich bij dit netwerk aansluiten. Op deze manier kunnen we aan elkaar en de buurt zichtbaar maken wie hiermee bezig is. 

Tevens raadt de BuurtBalie alle personen die zich aansluiten bij dit netwerk aan om, indien zij informatie (een activiteit, een nieuwsbericht, een dienst of een gezocht-item) altijd minimaal 1x het woord 'mantelzorg' te noemen in de beschrijving. Op die manier kan iedereen die de zoekbalk rechtsboven in het scherm gebruikt alles vinden dat is gerelateerd aan mantelzorg. 

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Deel dit:
4 project-updates toon alle updates

Felice Gaughan

17-feb-2017 17:17

Verlenging subsidie mantelzorgondersteuning!

Bewoners met goede ideeën over hoe zij mantelzorgers in hun omgeving kunnen ondersteunen, kunnen weer plannen indienen bij de burgerjury mantelzorgmiddelen.
Zie voor meer informatie de flyer elders op deze site of ga naar de website van Civic. Je kunt oo...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina

Felice Gaughan

12-apr-2017 18:55

BEN JIJ MANTELZORGER?...........

En wil je soms even stoom afblazen met anderen die in hetzelfde schuitje zitten.

BOKS wil je helpen om door middel van kickboksen sterker in je schoenen te staan, want het valt niet altijd mee om voor een ander te zorgen, hoe dierbaar die ook is. Professionel train...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina
1 reactie

Felice Gaughan

Samen werken aan betere mantelzorgondersteuning!


De afgelopen weken zijn er verschillende bijeenkomsten geweest waarbij mantelzorgers geraadpleegd zijn over hoe zij het beste bereikt kunnen worden en wat voor hen het beste werkt om te voorkomen dat zij overbelast raken. Ook is er een gezamenlijk over...

Lees meer
ma 11 april 2016 19:48
Wil je reageren? Meld je dan aan.