Jessica Versluijs

Ondernemer, Professional, Coach en Trainer
Wie is Jessica?

Zelf ben ik geboren in Haarlem en vanaf mijn eerste jaar ging ik met mijn ouders terug naar Amsterdam en ben opgegroeid in Zuid, De rivierenbuurt, naar school gegaan, uitgegaan, gestudeerd en gewerkt.


Een aantal jaren hebben we met veel plezier in de Tweede Oosterparkstraat gewoond, een heerlijke buurt waar ik me zeer thuis voelde. Door onze verhuizing naar Genéve hebben we toen ons huis in oost verkocht.


Sinds 2018 woon ik weer in Amsterdam, waar ik als kind ben opgegroeid. Met mijn partner, dochter en onze poes Roos wonen we in Amsterdam zuid op een fijne plek in een levendige omgeving.


Het voelt weer als thuiskomen nu ik weer in de stad woon en ben blij om de stad weer opnieuw te (her)ontdekken.

Mijn werk en hobbies

Vanaf 2012 werk ik in Amsterdam oost en heb op verschillende locaties mijn praktijk beoefend, in de Borneostraat, de tweede Atjehstraat en nu sinds een paar jaar in de Andreas Bonnstraat.


Ik werk samen met o.a. Saskia de Vries van 'Op Vrije Voeten', die haar werkplaats o.a. deelt met mij, Leon en Tamara. Het is een fijne intieme werkplek met huiselijke sfeer waar ik met plezier mijn cliënten ontvang.


Elke twee weken houd ik in het weekend Gatherings bij de Zen Dojo Amsterdam ook op de Andreas Bonnstraat alleen dan op nummer 12.


Verder ben ik als vrijwilliger werkzaam voor de Stichting De Vrije Mare en help mee aan de externe communicatie en doe uitschrijvingen van lezingen van Marieke de Vrij. Heel inspirerend, leerzaam en uitdagend! 


Zelf doe ik dagelijks aan yoga en meditatie en houd er van om te wandelen, soms al bellend en werkend vind je me in een park in de buurt, zoals het Amstelpark, Beatrixpark en het Amsterdamse Bos zijn mijn 'achtertuinen'. Ook ga ik zo nu en dan met cliënten de natuur in en neem ze mee op een wandeling.

Mijn omgeving

We wonen momenteel op de zuidas en dat is wel even wennen na 10 jaar te hebben gewoond in een jaren 30 woning met voor en achtertuin. We zitten nu op de 8ste etage en ik geniet van de ruimte, het licht en het uitzicht. Het is een buurt waar doordeweeks veel reuring is en in het weekend zo stil als in een dorp, wat wel zo zijn charmes heeft.


Ik ben nog aan het ontdekken hoe we als buren meer betrokkenheid met elkaar kunnen creëeren en het community gevoel te versterken in deze buurt. Daarom heb ik afgelopen 28 september een Burendag georganiseerd bij ons in de centrale hal. Het was bijzonder om te zien hoe een mooie mix aan mensen er hier in het pand wonen, van studenten, expats, gezinnen van allerlei nationaliteiten, wat een rijkdom. Omdat het zo enthousiast werd ontvangen staat de volgende bijeenkomst met de buren alweer gepland in januari 2020.

Mijn droom

Eén van mijn verlangens is dat we als mens meer in vrede kunnen leven en we meer vanuit ons hart gaan leven en écht gaan doen waar we blij en gelukkig van worden. Hiervoor is moed nodig om innerlijk werk te doen en wat opschoning van oude software. Vrede begint bij onszelf.


In de gatherings en de sessies met cliënten zie ik hoe verlichtend het werkt wanneer ze oude ballast loslaten en dieper zakken in zichzelf.


Help je me mee met deze droom te verwezenlijken?


Kom dan een keer naar één van de gatherings of kom voor een 1-op-1 sessie.


Ik kijk er naar uit om je te ont-moeten!


Warme groet, Jessica