organisatie

Laser en Huidtherapie Praktijk Anyderma Makkie

Onderneming
Beschrijving

Beste buurtbewonders, 

Na het afronden van de studie Huidtherapie aan de hogeschool Utrecht en vier jaar ervaring, heeft huidtherapeute Sayena Paikar in 2013 de praktijk opgericht. Om de patienten beste zorg te kunnen bieden werkt Anyderma uitsluitend met huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en zijn geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Daarnaast is er een schoonheidsspecialiste die het team versterkt. Alle specialisten bij Anyderma zijn professioneel, kundig en up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen. In samenwerking met u zullen wij altijd streven naar het best haalbare resultaat. Anyderma biedt op een professionele wijze een persoonsgerichte en passende lichaam en gezichtbehandeling aan, waarbij het geven van voorlichting voorop staat. Bovendien maakt Anyderma gebruik van een uitgebreid assortiment van verzorgingsproducten om het welzijn van uw huid te verbeteren.

Laser en Huidtherapie Praktijk Anyderma is een moderne praktijk voor huidtherapie, waar uiteenlopende huidaandoeningen worden behandeld met de beste en nieuwste technologieën. Huidtherapie is een jong paramedisch beroep. Een huidtherapeute behandelt patiënten met een zieke of beschadigde huid op doorverwijzing van een medicus. Daarnaast is een huidtherapeut direct toegankelijk. Indien u voor vergoeding in aanmerking komt is een verwijzing noodzakelijk.

Wilt u meer informatie? Wij zijn te bereiken op 020-7860996 of via de mail op info@huidtherapie-anyderma.nl.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00. Behandelingen op zaterdag zijn alleen mogelijk op afspraak. Indien u een afspraak heeft maar deze wilt annuleren, gelieve dit 24 uur van tevoren door geven anders worden er kosten in rekening gebracht.

 

                                                                


Contactpersonen van Laser en Huidtherapie Praktijk Anyderma
Ik wil deelnemen
Aanbod van Laser en Huidtherapie Praktijk Anyderma