Organisatie

Vrijplaats Amsterdam / Conflicthulp Minima

Informele groep
Telefoon
0630403330
Beschrijving

Voel jij je geblokkeerd door een vervelend innerlijk of openlijk conflict met iemand, dan kun je voor een luisterend oor en hoogwaardige ondersteuning terecht bij de conflictcoaches van Vrijplaats Amsterdam. Wij helpen je de situatie te hanteren, te benutten en er een positieve betekenis aan te geven. 

Wanneer precies. Bijvoorbeeld bij een conflict met je (ex) partner of kind, bij een familieruzie, een conflict met buren, met school, etc. Je bent ook welkom als je worstelt met een innerlijk conflict, bijvoorbeeld over mantelzorg, armoede, eenzaamheid, (verlies van) werk, (verlies van) gezondheid, een levensvraag. 
Waar we niet bij helpen is bij juridische conflicten. 

Voor wie. Voorwaarden voor kosteloze deelname zijn dat je minima bent, Nederlands spreekt, niet verward en niet verslaafd bent. 

Wat. Zo'n begeleidingstraject duurt 1 tot maximaal 6 sessies van 2 uur. We nemen dus de tijd voor een gesprek. Tijden in overleg. 

Waar. We werken op allerlei plekken in buurthuizen, ateliers en kerken in Oost en in het Centrum, overal waar men ons kosteloos ruimte wil verstrekken. 

Wie wij zijn. Vrijplaats Amsterdam is een vrijwilligersorganisatie van professionele coaches. Wij doen dit werk alleen kosteloos voor minima. Er gaat geen geld in ons project om, alleen liefde. 

Kijk voor meer info op onze website www.conflicthulpminima.nl of mail naar info@conflicthulpminima.nl. Je bent van harte welkom!