Organisatie

Wijkkunde

Informele groep, Netwerkorganisatie
Beschrijving

Wijkkunde brengt alle kennis en ervaring van bewoners, initiatiefnemers en organisaties in de Indische Buurt bij elkaar, zodat jij sneller geholpen wordt bij je initiatief.

Alle ideeën, hoe klein of pril ook, krijgen binnen Wijkkunde een podium, een klankbord en passende ondersteuning. Wijkkunde verlaagt de drempel om van een idee naar initiatief te komen en zorgt dat de vaart erin komt en blijft. Het is een platform waar initiatiefnemers, bewoners en professionals bij elkaar komen om van elkaar te leren over het werken in de wijk.

Wat gaan we doen?

Voordat je start met je activiteit of subsidieaanvraag krijg je de kans om tijdens een Wijkkunde-gesprek je idee te delen met professionals en (mede)bewoners in de wijk. We kijken samen wat jij nodig hebt om verder te kunnen en wie jou daar het beste bij kan helpen. Zodat jouw initiatief én de buurt er beter van wordt!

Oproep!

Lijkt je dit leuk om te doen? Meld je dan aan voor een Wijkkunde-gesprek via Lisa Franke, of door onder dit bericht een reactie achter te laten. De Wijkkundegesprekken zijn op de laatste dinsdag van de maand, exacte data volgen snel. De eerstvolgende is: dinsdag 25 oktober, tussen 16 en 18 uur, De Meevaart, Balistraat 48. Daarna nog op dinsdag 30 oktober, 27 november en 18 december. Meld je aan voor een Wijkkundegesprek via: wijkkunde@indischebuurtbalie.nl

Wijkkunde is een initiatief van:

Indische BuurtBalie
Civic
Profi-Leerbureau
BOOT
Starters4Communities 
Stadsdeel Oost