organisatie

Sports World Amsterdam

Informele groep, Vereniging / club, Netwerkorganisatie
Beschrijving

OVER SPORTS WORLD
De wereld van bewegen, voeding en energie
De Oostergasfabriek is tussen 1885 en 1887 gebouwd door bekend architect Isaac Gosschalk. In 1887 is het gebouw in gebruik genomen voor productie van stadsgas uit steenkool. Na ongeveer 25 jaar besloot men de produktie te staken, vanwege de verminderde vraag naar gas door de opkomst van electriciteit. Veel gebouwen op het fabrieksterrein rondom de Oostergasfabriek werden gesloopt en kregen een nieuwe functie. Zo ook de Oostergasfabriek. Dit werd een melkfabriek, later bekend als de Melkunie.

Sinds 1998 is Sports World actief in Amsterdam als de leefstijl- en gezondheidsspecialist. Het team van Sports World staat 365 dagen voor u klaar om u te inspireren actief en gezond te leven. Bij Sports World vind u alle ruimte, rust en tijd om het beste uit u zelf te halen in een omgeving waar u zich thuis voelt.

Missie
Sports World biedt een kwalitatieve health club om samen met leden de persoonlijke doelstellingen met plezier en succes te behalen. Dit doen we met gepassioneerde en vakbekwame mensen.
Team
“Het professionele team van Sports World is dagelijks bezig invulling te geven aan het verwezenlijken van de persoonlijke doelstellingen van onze clubleden. Sports World biedt hiervoor in een unieke omgeving een pakket van totaaloplossingen aan. Clubleden bepalen zelf op welk niveau en op wat voor manier ze invulling willen geven aan hun actieve en gezonde levensstijl. Medewerkers zijn er om er voor te zorgen dat, ongeacht het doel, de doelstellingen met succes worden behaald. De manier waarop medewerkers dit doen is uitnodigend en gastvrij.”

Sports World is aangesloten bij de branche organisatie NL Actief dat elk aangesloten centrum toetst op kwaliteit en veiligheid.

https://youtu.be/-lEgdTvenmQ

 


Illustration
 
Contactpersonen van Sports World Amsterdam
Ik wil deelnemen