organisatie

Nicon Care

Onderneming
Thema Gezondheid
Beschrijving

Nicon Care is een thuiszorgorganisatie gericht op de behoefte van de individu. Nicon Care is ontstaan door een tekort aan zorg in eigen taal en culturele aansluiting, in de Ghanese gemeenschap. Naar tijd en ontwikkeling is Nicon Care zich steeds meer gaan inzetten voor passende zorg voor alle zorgvragers.

Nicon Care streeft naar het opzetten van een passend en juist zorgaanbod. Dit zal altijd gaan met zowel u, alsmede eventueel betrokken mantelzorgers/familie. Wij vinden het erg belangrijk dat u zelf mee kan denken en uw mening kan geven over de zorg die u dient te ontvangen.

Nicon Care levert verpleging en verzorging aan huis. Deze zorgvraag kan zowel vanuit de ZVW als een PGB aangevraagd worden. De verpleging en verzorging wordt geleverd in Amsterdam west, Amsterdam noord, Amsterdam oost en Amsterdam zuid-oost.

De vragen voor het hulp bij het huishouden kan Nicon Care ook op pakken. Omdat wij door de gemeente zijn aangesteld als WMO leverancier, kunt u de ondersteuning zowel aanvragen in natura als doormiddel van een PGB. Wij zullen samen met u kijken welke taken er uitgevoerd moeten worden en op welke manier u de beste ondersteuning kan krijgen om thuis te blijven wonen. Het hulp bij het huishouden wordt Amsterdam breed uitgevoerd.

Tevens levert Nicon Care ambulante ondersteuning over heel Amsterdam. De ambulante ondersteuning zal per individu zijn vorm krijgen. Wij kijken met u mee waar er hulp nodig is, en zullen een ondersteuningsplan vastleggen met de doelen die u wilt behalen.

Nicon Care denkt met u mee.


Contactpersonen van Nicon Care