Organisatie

Mijnbuur

Onderneming, Non-profit, Netwerkorganisatie
Telefoon
0205203800
Beschrijving

 

Mijnbuur is dé app voor buren die elkaar een handje willen helpen, samen overlast willen oplossen,  de buurt nog veiliger en leuker willen maken,  of om samen een kopje koffie te drinken. Mijnbuur kan 't allemaal.

 

INTRODUCTIE
Met mijnbuur houd je de berichtenstroom lekker overzichtelijk en voorkom je berichten waar je niet op zit te wachten, zoals in WhatsApp groepen vaak het geval is. Je voert namelijk gesprekken met je buren met behulp van vier onderwerpen:

1. Nieuwtjes
Een praatje maken, een vraag stellen, recepten uitwisselen, een barbecue organiseren, buren uitnodigen om samen voetbal te kijken? Deel het op mijnbuur.

2. Helpende hand
Hulp nodig bij het in elkaar zetten van een kastje, een piano naar boven sjouwen, onkruid wieden of boodschappenhulp? Je vindt het op mijnbuur. Hulp aanbieden kan natuurlijk ook.

3. Overlast
Een autoalarm dat de hele nacht door loeit, een intimiderend groepje jongeren in de speeltuin, een buurman die 24 uur per dag trompet speelt? Pak het aan op mijnbuur.
Met één druk op de knop 9 talen vertaald naar jouw voertaal.
Voor buren die geen Nederlands spreken vertaalt mijnbuur met één druk op de knop berichten direct in de app.

4. Onraad
Een vreemde snuiter in de achtertuin van de buren, een raam dat al tijden open staat in de winter, verdachte nachtelijke werkzaamheden in de garagebox aan de overkant? Meld het op mijnbuur.


VEILIGHEID
Mijnbuur is een app van Nederlandse bodem, gemaakt met de kennis en hulp van wijkagenten en buurtregisseurs. Je kan op mijnbuur direct met hen in contact komen als je er met de buren onderling niet uit komt.

 

VERTALEN
Met één druk op de knop 9 talen vertaald naar jouw voertaal.
Voor buren die geen Nederlands spreken vertaalt mijnbuur met één druk op de knop berichten direct in de app.

Verbinden is het hogere doel van mijnbuur. Iedereen moet zich thuis kunnen voelen tussen zijn of haar buren. Ook onze buren die de taal nog niet (of niet zo goed) spreken.