Organisatie

Vereniging Flevoparkbad

Vereniging / club
Thema's: Sport / spel
Twitter ZwembadFPB
Beschrijving

De Vereniging Flevoparkbad is opgericht door een groep liefhebbers van dit prachtig gelegen openluchtzwembad in Amsterdam Oost.

Ons doel is om veel meer mensen te laten genieten van het Flevoparkbad. We willen daarvoor het zwem- en evenementenaanbod verbreden. En zorgen voor grotere bekendheid van het zwembad en de dingen die er gebeuren. Uiteraard in samenwerking met de gemeente Amsterdam, de Vrienden van het Flevoparkbad en de andere gebruikers van het bad. En we oefenen invloed uit op de plannen die de gemeente ontwikkelt voor de toekomst van het bad.

De activiteiten gingen begin 2014 van start. In dat jaar sloten al meer dan 500 leden zich bij ons aan. In 2015 zijn we gegroeid tot meer dan 1000 leden, in 2016 tot ruim 1350. Hoe meer mensen lid worden of ons steunen als begunstiger, des te groter is de kans dat we ons doel bereiken.

Vroeg- en Laatzwemmen
Met een groeiende groep speciaal opgeleide vrijwilligers maken we mogelijk dat er op werkdagen buiten de reguliere openingstijden gezwommen kan worden door mensen die overdag geen tijd hebben:

Maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend: 06:30 – 09:30 uur
Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond:  18:30 – 20:00 uur

Lidmaatschap
Als je lid wordt, maak je kenbaar dat je het zwembad een warm hart toedraagt. En dat je graag wilt dat het open blijft. Bovendien profiteer je van de activiteiten van de vereniging. Te beginnen met het Vroeg- en Laatzwemmen.

Lidmaatschap kost € 10,00  per jaar.  Als je lid bent, kun  je voor € 81,40 een seizoenskaart 2017 speciaal voor leden van de Vereniging Flevoparkbad kopen. Net zo duur als de gewone versie van de gemeente. Maar een deel van de opbrengst gaat naar de Vereniging. Zo steun je ons dus extra. En kun je tijdens de verenigingsuren Vroeg en Laat komen zwemmen. Zonder lidmaatschap is dat niet mogelijk.