organisatie

HeartLinQ

Non-profit

Het doel van HeartLinQ is positiviteit verspreiden door middel van diverse  kinderactiviteiten organiseren op het gebied van duurzaamheid, milieu en de natuur. Wij zijn actief in zowel Amsterdam als Arnhem.


Wij hebben ons project “Transition Kids”  opgezet om kinderen van 4 t/m 12 jaar (en hun ouders) bewuster te maken van hun leefomgeving.  Via workshops en activiteiten geven wij hen kennis en middelen om de natuur en de wereld en daarbij zichzelf en anderen beter te leren kennen en te begrijpen. Kinderen leren hierdoor in te zien welke – belangrijke – rol zij hebben in het vormgeven van hun leefwereld en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Alle activiteiten die Transition Kids organiseert, hebben als doel de leefomgeving te verbeteren en talenten te ontwikkelen. Samenwerken, leren en positieve energie staan centraal. Respect voor het milieu en liefde voor de natuur staat bij ons voorop!Activiteit 1: “Help moeder Aarde een handje”, hierbij gaan de kinderen, ouders en buurtbewoners cde speeltuin en de leefomgeving opschonen.
Activiteit 2: Als “beloning” ontvangen de kinderen aansluitend een leuke en leerzame activiteit waar het onderwerp natuur wordt behandeld.


Tijdens onze activiteiten maken wij zo min mogelijk gebruik van plastic, recyclen wij divers materiaal tijdens knutselactiviteiten en bestaat onze decoratie vaak uit duurzame en/of natuurlijke versiering.

Deel dit: