organisatie

JamPot - Hét open jamsessie podium van Amsterdam Oost

Informele groep
Facebook JamPot
E-mailadres
renetm1@gmail.com
Telefoon
0610 467 561
Beschrijving

WAT IS JAMPOT EN WAT ZIJN DE SPELREGELS?

Check out de infofilm: https://youtu.be/cpKlfJ7OdRo

JamPot is hét open jamsessiepodium van Amsterdam Oost - door muzikanten, voor alle muziekliefhebbers. Iedere eerste vrijdag van de maand spelen we pop, rock, fusion, jazz, covers en wereldmuziek. De volgende keer is vrijdag 5 februari. Daarna de vrijdagen 11 maart, 1 april, 13 mei, 3 juni en de feestelijke slotavond is vrijdag 1 juli 2016.

JamPot is een open jamsessie: je kunt meespelen met de basisband en/of samenspelen met overige aanwezige muzikanten. Wil je meedoen met deze sessie, geef dit dan vooraf aan via een bericht op deze Facebookgroep of via renetm1@gmail.com. Wil je ons solo of met je band iets laten zien? Dat kan ook, 2 a 3 nummers, in het voorprogramma aan het begin van de avond (19.30 - 20.00). Wil je dit graag, mail ons dan vooraf even, ook via renetm1@gmail.com.

Het evenement is gratis voor alle bezoekers en loopt van 19.30 tot 22.00 (dan sluit ook de bar) in de theaterzaal van De Meevaart, Balistraat 48A, 1094JN, Amsterdam-Oost. De Meevaart is vlakbij NS-station Muiderpoort, vanuit Amsterdam zelf goed bereikbaar met de tramlijnen 3, 7 en 14 en vanaf Amsterdam CS met bus 22. Ook is de Meevaart rolstoeltoegankelijk. Parkeren kost tot 21.00 2,40 per uur. Code 16535.

 

Contactpersonen van JamPot - Hét open jamsessie podium van Amsterdam Oost
Personen verbonden aan JamPot - Hét open jamsessie podium van Amsterdam Oost
Ik wil deelnemen
Activiteiten in het verleden
Toon me alle activiteiten van JamPot - Hét open jamsessie podium van Amsterdam Oost

Vragen van JamPot - Hét open jamsessie podium van Amsterdam Oost
8 berichten van JamPot - Hét open jamsessie podium van Amsterdam Oost
Toon me de overige berichten van JamPot - Hét open jamsessie podium van Amsterdam Oost