Organisatie

Civic Amsterdam Makkie

Zorginstelling
Telefoon
020 - 665 8001
Beschrijving

Over Civic Amsterdam
Civic Amsterdam is op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur.

Wijkservicepunt Flevopoort
Kramatplantsoen 101-h
1095 LB  Amsterdam
T: 020 – 665 8001
E: info@civicamsterdam.nl

Civic Amsterdam helpt met:
We helpen mensen met geldproblemen, schulden en administratie. Lees verder >
We helpen mensen met persoonlijke problemen. Dit kunnen problemen zijn met een relatie, werk of bijvoorbeeld opvoeding van kinderen. Lees verder >
We helpen mensen om mee te doen. Bij ons leer je nieuwe mensen kennen, leer je nieuwe dingen, ontwikkel je je talenten, kan je vrijwilligerswerk doen en nog veel meer. Lees verder >
Als je zorg of ondersteuning aan huis of in de wijk, beschermd wonen of een persoonsgebonden budget nodig hebt (onafhankelijke cliëntondersteuning), kan je terecht bij Civic Amsterdam. Kom langs bij een van de inloopspreekuren in de Flevopoort of Vonk. Lees verder op de website van gemeente Amsterdam >
Civic Amsterdam verzorgt ook de dienstverlening van:

 
Post Oost is het participatiecentrum voor Amsterdam Oost. Het is een samenwerking tussen VIIA, KansenNet, Civic Amsterdam en Dynamo. Bij Post Oost kunnen bewoners terecht voor activiteiten, vrijwilligerswerk en de stap naar werk.

 
POZO zet zich in voor participatie en opbouwwerk in Amsterdam Zuidoost. Dit kan door een goede samenwerking met buurtbewoners die hier aan meewerken.

 
Het participatiecentrum Eva & Adam is er voor bewoners in Amsterdam Noord, die graag willen leren en vooruit willen komen. Voor bewoners die de stap naar een vrijwillige of betaalde baan willen maken. Voor bewoners die graag actief willen zijn in de buurt.
Verder is Civic Amsterdam…

 
Een erkend leerbedrijf. We bieden ruimte en begeleiding aan vrijwilligers en stagiaires van alle niveaus om zich zo optimaal mogelijk bij ons te ontplooien.

 
Aangesloten bij Sigra. Sigra is het samenwerkingsverband van organisaties en formele netwerken, actief in de gezondheidszorg en welzijn in de regio Groot Amsterdam.