Bericht

Herstart Cursus Mindful Omgaan met Chronische Pijn

Geplaatst op 6 juli 2020, 15:49 uur , door Mindfulness voor de buurt

Zondag 30 Augustus is de herstart Cursus Mindful Omgaan met Chronische Pijn bij Mindfulness voor de Buurt. De cursus stopte vanwege Corona. Oud deelnemers hebben uiteraard een gegarandeerde plek. Maar er zijn nog enkele plaatsen vrij. Info: download de folder via de Indische Buurtbalie. Aanmelden: roycarton@gmail.com

De cursus is gebaseerd op het meditatie-programma, ontwikkeld door Vidyamala Burch en Danny Penmann. Onder supervisie van Marc Williams en Jon Kabat-Zinn. Op nog jonge leeftijd kregen Vidyamala en Danny te maken met ernstig letsel, veel pijn en blijvende invaliditeit. Beiden leven nu met een dieper gevoel van welzijn dan ooit tevoren.

De technieken in deze cursus zijn een combinatie van mindfulness, meditatie, neuropsychologie, bewegings-oefeningen, compassie en modern pijn- management. Deze gespecialiseerde mindfulness-cursus is uitgebreid met wetenschappelijke inzichten uit de holistische geneeskunde. Het heeft het leven van duizenden mensen ten positieve veranderd.

Hadleigh en Roy bieden deze cursus kosteloos, van harte en vrijwillig aan in het buurtinitiatief voor sociale mindfulness ‘Mindfulness voor de Buurt’. Kijk bij INFO op Facebook of Website “Mindfulness voor de Buurt” voor meer informatie over sociale mindfulness.