Bericht

Wordt ambassadeur van de Indische BuurtBalie

Geplaatst op 24 mei 2020, 11:55 uur , door Max Roggeveen

 

De Indische BuurtBalie streeft ernaar een zo functioneel mogelijk platform te zijn voor de buurt. Momenteel staat er op de Indische BuurtBalie veel informatie van en over organisaties die actief zijn in de wijk, veel van deze informatie is verouderd en daardoor vaak niet meer relevant.
Met het doel deze informatie bij te werken, om als platform een belangrijke functie in de buurt te vervullen, gaan wij vrijwilligers werven die ingezet worden als Ambassadeur van de Indische BuurtBalie.
Als Ambassadeur krijg je een aantal organisaties toegewezen op basis van categorie van de organisatie.
Vervolgens ga je telefonisch contact zoeken met de desbetreffende organisaties en deze vragen of hun gegevens op het platform up-to-date zijn. Als dit niet het geval is zijn er 2 mogelijkheden, de eerste is dat de organisaties zelf hun gegevens en informatie bij werken. De 2emogelijkheid is dat je zo goed mogelijk opschrijft wat er aangepast moet worden en dat vervolgens doorzet naar het Indische BuurtBalie team dat dan vervolgens de gegevens verwerkt.
 
Taken
 
·      Het contactpunt van de Indische BuurtBalie voor de aan jouw toegewezen organisaties.
·      Actief achter deze organisaties aan zitten en ervoor zorgen dat zei hun gegevens op de Indische BuurtBalie relevant houden.
 

Bij Interesse stuur een mail naar max@indischebuurtbalie.nl