Update

Project-update bij Cultuur Connectie Oost 2019

Geplaatst op 24 januari 2020, 13:44 uur , door Gijs Hendrix
Project afgerond
De Cultuur Connectie Oost (CCO) heeft als doel om het culturele netwerk in stadsdeel Oost te versterken en meer zichtbaar te maken. CCO is een samenwerking tussen
culturele organisaties die in 2019 gezamenlijk een laagdrempelig programma van culturele activiteiten hebben geboden voor alle bewoners in Oost. Dit gebeurde met name op 3 momenten:
1. Tijdens de "Week van de Connectie", van 8 t/m 16 juni waren er activiteiten van 20 culturele organisaties, van Studio/K tot OBA Javaplein, en van Moving Arts Project tot Plein Theater.
2. Tijdens de "24 uur Oost" op 26 oktober vond een cultureel festival plaats met muziek, beeldende kunst, theater, een architectuurwandeling etc., met de Meevaart Balistraat 48 als centrale festivallocatie.
3. Tijdens de "Week van de Participatie, van 9 tot 16 november, was er een uitgebreid programma van culturele activiteiten, die gratis of met korting te bezoeken waren, van de theatervoorstelling WIE IS BAAS?, geschreven door jongeren van 3 VMBO, in Pakhuis de Zwijger, tot de openbare repetitie van het Nederlands Philharmonisch Orkest in de Muziekkoepel. In totaal deden 41 organisaties mee met bijna 50 activiteiten op 27 locaties.
Documenten