Bericht

Verloting Wociety tassen door Rick Vermin aan deelnemers Indische Buurttafel

Geplaatst op 5 september 2019, 11:20 uur , door Indische BuurtBalie

Op woensdag 4 september zijn wij de Indische BuurtBalie en Harmonica naar het stadsdeelkantoor van Amsterdam Oost gegaan om de resultaten van de Indische Buurttafel te presenteren aan Rick Vermin Lid van het dagelijks bestuur van Amsterdam Oost.
 
Wij hebben Rick gevraagd namen te trekken van deelnemers van de Indische Buurttafel onder wie wij aan 3 deelnemers duurzame tassen van Wociety gaan verloten. Wociety fashion is een non-profit textielbedrijf in Amsterdam dat zich richt op ambachtslieden met een vluchtelingen achtergrond.
 
De gelukkige winnaars kunnen in de komende dagen een bericht verwachten.

Aan het begin van de zomer stond de Indische BuurtBalie op het Samen Indische Buurt festival. Wij stonden daar niet alleen, samen met Harmonica stonden wij daar met de Indische buurttafel. Ons gezamenlijk doel was om bewoners de mogelijkheid te geven hun ideeën over de buurt te delen.
 
Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van de Harmonica techniek die de mogelijkheid biedt om ideeën op te slaan zowel gebonden aan directe locatie als algemene ideeën voor of over de gehele wijk.
 
Doel van de Indische Buurt Tafel was het verzamelen van zoveel mogelijk ideeën, wensen, verlangens, projectvoorstellen en plannen voor de Indische Buurt. Initiatiefnemers zijn de Meevaart, Indische BuurtBalie en Samen Vooruit.
 

 
Wij willen iedereen bedanken voor het meedoen aan de Indische Buurttafel en gaan in de toekomst nog meer ideeën in de buurt ophalen in samenwerking met Harmonica.
 

Alle resultaten van de Indische Buurttafel zijn te bekijken via deze link