Bericht

Schuif aan bij de Indische Buurt Tafel!

Geplaatst op 7 juni 2019, 14:09 uur , door Hannah Goeman Borgesius

Op 15 juni is het feest in de Indische Buurt! Op deze zaterdag vindt het jaarlijkse Indische Buurt Festival plaats. De Indische BuurtBalie is uiteraard ook aanwezig. Op het Javaplein vind je ons met de Indische Buurt Tafel, een platform waar we bewoners, ondernemers en bezoekers van de Indische Buurt vragen naar ideeën om onze buurt nóg mooier en leefbaarder te maken. Doe je ook mee? Van 12.00 tot 16.00 ben je van harte uitgenodigd om aan te schuiven!

Of je idee nu groot of klein is, nog een speelse gedachte of al volledig uitgewerkt, alles is welkom om bij ons te melden. Natuurlijk mag je ook alleen komen kijken en luisteren. De ideeën over vernieuwingen in onze buurt worden via een online systeem verzameld en gedeeld in een buurtmozaïek. Daarmee zetten we een eerste stap richting een buurtagenda 2020. We hopen op veel nieuwe gedachten en inspirerende verhalen!

Als je op zaterdag naar de Indische Buurt Tafel komt, dan kunnen we je idee samen invoeren, vragen beantwoorden en meteen ook meer vertellen over de buurtagenda 2020. Tot dan!
Kun je niet komen op 15 juni, maar wil je wel meedoen of heb je vragen mail dan naar info@indischebuurtbalie.nl

Met vriendelijke groet,
Team Indische BuurtBalie