Bericht

De Vreedzame Wijk Indische Buurt wenst je een zonnige zomer!

Geplaatst op 14 juli 2016, 13:45 uur

De Vreedzame Wijk Indische Buurt Zomernieuwsbrief is uit! Bas en ik wensen de Vreedzame Indische Buurt een geweldige zomer en vakantie toe! 

Nieuwsbrief:
Het zijn de laatste dagen van dit schooljaar, de zomer staat voor de deur, zelfs de zon schijnt nu regelmatig, het is tijd om onze dagelijkse dingen op een laag pitje te zetten, het is tijd voor vakantie. Maar met al deze zonnige vooruitzichten willen wij juist nu nog even deze nieuwsbrief gebruiken om alvast te kijken naar het schooljaar 2016 / 2017 en wat er dan allemaal gaat gebeuren!

Ook wil ik jullie deze zomer uitdagen, als ouders, als buurtbewoners, als initiatiefnemers! Ook deze zomer hebben we allemaal nog een grote pedagogische rol. Wellicht vier je vakantie met je eigen kinderen, of sta je op een camping waar vele andere kinderen zijn. Of kinderen spelen de hele zomer bij jou op het pleintje, bij mij in ieder geval wel….Of je organiseert een activiteit deze zomer. Hoe dan ook, wij blijven opvoeders, altijd als we op een plek zijn waar we kinderen tegen kunnen komen.

Lees meer

Illustration
 
Deel dit: