Bericht

Buurthuis Archipel geeft muzieklessen en concerten

Geplaatst op 18 april 2016, 12:06 uur , door Buurthuis Archipel

Muziek maken is niet alleen leuk, maar ook erg goed voor je. De concentratie, taalontwikkeling, motoriek en ontwikkeling van de hersenen worden erdoor gestimuleerd. Daarbij ben je natuurlijk hartstikke trots als je een muziekstuk onder de knie hebt en het aan iedereen kan laten horen! Vanaf 1 mei 2016 begint buurthuis Archipel daarom met het aanbieden van muzieklessen voor jong en oud én het organiseren van seizoens-concerten.

 

Muzieklessen

Buurthuis Archipel werkt hierbij samen met professionele muzikanten van gerenommeerde instellingen. Er kan gekozen worden uit de volgende instrumenten: piano, viool, percussie/drum of (bas-)gitaar. Ook wordt er zangles gegeven. De kosten bedragen 25,- Euro voor 4 lessen per maand, een Stadspas of Makkies (tijdgeld in Oost) geven korting. Als je geïnteresseerd bent om muzieklessen te volgen dan kun je je opgeven via onderstaand e-mailadres.

 

Seizoens- concerten

Elk jaargetijde organiseert buurthuis Archipel tevens een concert waarbij buurtbewoners hun muzikale talenten kunnen delen met het publiek. Zo zal op 5 mei, tijdens het lentefeest, een openluchtpodium worden ingericht onder één van de grote, mooie bomen op het Makassarplein. Kom dan vooral ook luisteren en genieten! En mocht je zelf ook willen optreden, dan kan dat ook! Meld je dan even aan via onderstaand e-mailadres.

 

Buurthuis Archipel

Buurthuis Archipel is open sinds augustus 2015 en wordt gerund en geprogrammeerd door en voor bewoners. Het buurthuis bevindt zich op het Makassarplein in de Indische Buurt. Meer informatie vind je op www.buurthuisarchipel.nl. Voor vragen, opmerkingen en inschrijvingen kun je mailen naar:info@buurthuisarchipel.nl.