Bericht

8/1 JamPot Jamsessie Meevaart

Geplaatst op 30 december 2015, 19:56 uur , door JamPot - Hét open jamsessie podium van Amsterdam Oost

Het eerste feestje van het nieuwe jaar in de Meevaart: vrijdag 8 januari om 19.30 zijn we er weer met JamPot nummer 16! JamPot is hét open jamsessiepodium van Amsterdam Oost: door muzikanten - voor muziekliefhebbers. We spelen pop, rock, covers, fusion, blues, jazz en wereldmuziek onder leiding van de basisband. Laagdrempelig, en voor een altijd enthousiast publiek. Dansen is vaste prik tijdens deze sessie.

Wees op tijd: deze keer trappen we al om half 8 af met een fijn duo: van Piekeren / Johan Gitareert. We verwachten in elk geval ook bassist Ray Raymond tijdens de jamsessie. Wil je ook meedoen met deze sessie, geef dit dan vooraf aan via een bericht op onze Facebookgroep JamPot. Wil je ons solo of met je band iets laten zien? Dat kan ook, in het voorprogramma aan het begin van de avond (19.30 - 20.15). Wil je dit graag, mail ons dan vooraf even via renetm1@gmail.com.

Het evenement is gratis voor alle bezoekers en loopt van 19.30 tot 22.00 (dan sluit ook de bar) in de theaterzaal van De Meevaart, Balistraat 48A, 1094JN, Amsterdam-Oost. De Meevaart is vlakbij NS-station Muiderpoort, en vanuit Amsterdam zelf goed bereikbaar met de tramlijnen 3, 7 en 14 - en rolstoeltoegankelijk.