Bericht

6/1 start Still Moving dansproject voor 60+

Geplaatst op 9 december 2015, 10:28 uur , door DansHart

Still Moving weer van start in De Meevaart 

JAARTJE OUDER - Na het succes van de eerste editie, komt project Still Moving begin januari terug met een dansproject voor iedereen van 60 jaar en ouder die meer wil dan alleen bewegen. Still Moving geeft 60-plussers de kans om actief en creatief bezig te zijn, om te swingen, te zwieren en samen met anderen plezier te beleven. Grijp je kans en dans!

Still Moving bestaat uit een reeks van tien moderne danslessen, gevolgd door vijftien repetities waarin met live muziek wordt gewerkt aan het maken van een voorstelling. Deze voorstelling wordt in de zomer gepresenteerd op buurtfestivals, in verzorgingshuizen en in het theater. Er is ook de mogelijkheid om alleen maar deel te nemen aan de lessen.

Voor senioren
Still Moving is een project voor senioren met of zonder danservaring, met of zonder fysieke beperkingen. Iedereen kan meedoen. De lessen worden gegeven door ervaren docenten die professionele lesmethoden afstemmen op het niveau van de deelnemers.

Kennismaking
Op dinsdag 15 december om 16.30 uur geven deelnemers aan een kennismakingscursus van Still Moving in de Cliffordstudio in West een openbare presentatie van hun werk met moderne dans, improvisatie en live muziek. De toegang is gratis. In januari start vervolgens het nieuwe traject. De lessen in Amsterdam Oost zijn op vanaf woensdag  6 januari steeds van 14.30 tot 17.30 uur in de Meevaart aan de Balistraat 48A.

Vrijwilligers
Je kunt ook meedoen aan Still Moving als vrijwilliger. Dance Connects komt graag in contact met buurtbewoners die willen helpen met kostuums, muziek, decor, promotie en andere praktische zaken.

Still Moving is een project van Stichting Dance Connects en DansHart. Samen ontwikkelen zij dansprojecten voor mensen die doorgaans niet in aanraking komen met deze kunstvorm. Dansen is volgens de stichting niet alleen leuk en gezond, maar ook een middel om meer verbinding te creëren in de samenleving. Dance Connects werkt samen met maatschappelijk betrokken professionals die mensen op een artistieke wijze in contact brengen met zichzelf, elkaar en hun omgeving.

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Floortje Rous: info@danshart.com | 06 1916 4926 |www.danceconnects.nl.