Bericht

Vanavond JamPot 19.30 Meevaart

Geplaatst op 25 november 2015, 17:42 uur , door JamPot - Hét open jamsessie podium van Amsterdam Oost
Vrijdag 4 december om 19.30 zijn we er weer met JamPot nummer 15! JamPot is hét open jamsessiepodium van Amsterdam Oost: door muzikanten - voor muziekliefhebbers. We spelen pop, rock, covers, fusion, blues, jazz en wereldmuziek. Laagdrempelig, en voor een altijd enthousiast publiek. Dansen is vaste prik tijdens deze sessie. Wees op tijd: deze keer trappen we al om half 8 af met een nieuwe band: de SPIZE BOYZ, met onder andere Rob Vlaar. Het evenement is gratis voor iedereen. Er zijn ook (gratis) hapjes tijdens de avond. We stoppen om 22.00.
 
JamPot is een jamsessie: je kunt komen meespelen met de basisband en de overige muzikanten. Wil je meedoen met deze sessie, geef dit dan vooraf aan via het plaatsen van een bericht in de Facebookgroep JamPot, of mail naar renetm1@gmail.com. Het eerste half uur kan je ook solo spelen of met een bandje, Bespreek dit even vooraf via e-mail. We zien je op vrijdag 4 december!
 
De Meevaart: Balistraat 48A, 1094 JN, Amsterdam Oost. Bereikbaar met trams 3, 7 en 14, en rolstoeltoegankelijk. www.meevaart.nl.