Locatie

Plein Theater

Sajetplein 39, Amsterdam

Cultureel centrum

PLEIN THEATER is een uniek theater in Amsterdam Oost met een actueel en divers programma voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Onze programmering bestaat uit kleinschalige en intieme voorstellingen met moderne dans, jeugdtheater, hedendaagse kamermuziek en experimenteel theater. Wij kiezen enerzijds voor het vertonen van toptheatergroepen en anderzijds bieden wij ruimte aan jonge, talentvolle makers om ervaring op te doen en te experimenteren. In onze visie heeft de maker een centrale rol als aanjager van maatschappelijke verandering.

Ons productiehuis maakt daarnaast theaterprojecten die aansluiten bij historische en maatschappelijke thema’s van de wereld om ons heen.

 

Ook ons Eetlokaal is een ontmoetingsplek en geopend voor koffie, lunch en diner. Hier komen culinaire en culturele ambachten samen, zo tonen we er wisselende exposities van kunstenaars uit Amsterdam Oost.

Het Eetlokaal bevindt zich in het souterrain van het theater. In de zomer gaan we het plein op met een groot terras!

Wij zijn geopend voor koffie, lunch en diner:

Wo t/m zo van 14:00 tot 00:00

Op theaterdagen zijn wij altijd open voor én na de voorstelling!

 


info@plein-theater.nl

www.plein-theater.nl

020 665 45 68
verhuurperiode
Per dagdeel
aanwezig
maximaal aantal personen 100
prijs en voorwaarden
Overweegt u een activiteit in PLEIN THEATER te organiseren of wilt u een vrijblijvend een prijsopgave ontvangen, stuur dan een mail naar verhuur@plein-theater.nl.
Waar is deze locatie?
Deel dit: