Locatie

Plein Theater

Sajetplein 39, Amsterdam

Cultureel centrum

 

PLEIN THEATER is het podium van de wereld om ons heen, een ruimte met een eigenzinnig en divers programma voor iedereen. Wij presenteren voorstellingen aan kinderen, jongeren en een volwassen publiek en zijn naast een presenterend theater ook een producerend en samenwerkend theater.

PLEIN THEATER staat open voor het maatschappelijke, gaat met een onderzoekende blik het experiment aan en is verbonden met de dynamiek van de wereld. Wij zijn tegelijkertijd internationaal georiënteerd en een podium voor bewoners, ondernemers en buurtinitiatieven.

Ook ons Eetlokaal is een ontmoetingsplek en geopend voor koffie, lunch en diner. Hier komen culinaire en culturele ambachten samen, zo tonen we er wisselende exposities van kunstenaars uit Amsterdam Oost.

Het Eetlokaal bevindt zich in het souterrain van het theater. In de zomer gaan we het plein op met een groot zonnig terras!

Wij zijn geopend voor koffie, lunch en diner:

Wo t/m vr: 11:00 – sluit

Za & zo: 12:00 – sluit

Op theaterdagen zijn wij altijd open voor én na de voorstelling!

 


info@plein-theater.nl

www.plein-theater.nl

020 665 45 68
aanwezig
maximaal aantal personen 100
prijs en voorwaarden
Overweegt u een activiteit in Oostblok te organiseren of wilt u een vrijblijvend een prijsopgave ontvangen, stuur dan een mail naar verhuur@oostblok.nl.