Project

Ervaringsdeskundige Peercoaches bij ImPower!

Geplaatst op 10 augustus 2020, 14:30 uur

Wij zijn ImPower en wij coachen mensen op een warme manier naar een toekomst die bij hen past! Ons doel is mensen te ondersteunen bij het zoeken naar een baan. Samen met onze partners (o.a. de Gemeente Amsterdam) onderzoeken wij kosteloos wat JIJ kan, wat JIJ wil en waar nodig: wat je tegen houdt. Hierbij kijken we naar alles wat nodig is om een passende baan te vinden en iemand vanuit zijn/haar kracht te laten werken. Soms is hierbij omscholing/opleiding/vrijwilligerswerk nodig of zelfs de enige mogelijkheid. Dan proberen wij mensen ook op deze manier "baanfit" te houden. Uiteindelijk streven wij ernaar iedereen het plekje in de samenleving te bieden waar zij het beste tot hun recht komen. 

Toelichting

Twee van onze peercoaches willen zich even voorstellen:

 

Wiebe, 24 jaar:

 

Hoi! 

Mijn naam is Wiebe Schokker en ik ben sinds kort een "peercoach" bij ImPower. Nadat mijn vader een aantal jaren geleden is overleden ben ik mezelf kwijt geraakt. Ik heb daarna ook moeite gehad met mezelf (en het vertrouwen in mezelf) terugvinden. Bij ImPower hoop ik nu, met behulp van mijn persoonlijke ervaringen, mensen een steuntje in de rug te kunnen geven. 


Karen, 61 jaar:


Hoi, ik ben Karen, 61 jaar en ik ben moeder van 2 volwassen zonen, schoonmoeder en oma. 


Ik ben heel happy met mijn leven. Dat is niet altijd zo geweest. Vóór mijn 48ste had ik het gevoel dat mijn leven door anderen werd geleefd en dat ik tegen de stroom in aan het roeien was. Door een scheiding ben ik goed wakker geschud en heb ik  langzamerhand mijn leven in eigen handen genomen. Na een lange tijd niet gewerkt te hebben, ben ik nu peercoach bij ImPower . 

 

Kan jij een steuntje in de rug gebruiken? Ben je bereid tijd in jezelf te steken en te werken aan een mooie toekomst? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.


Contact:

Website - www.impwr.nl

Telefoon - 088 199 17 20

Email - 020@impwr.nl 


P.S. 

ImPower bemiddelt geen mensen: wij zijn geen uitzendbureau. We coachen mensen naar (betaald) werk of opleiding. Wie bij ImPower aanklopt, wordt geholpen op de manier waarop hij of zij geholpen wil worden.

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Werk!
Lopend
Deel dit: