Projectvoorstel voor gebiedsplan 2019

Bemiddelaar

Geplaatst op 30 oktober 2018, 12:27 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2019 - Indische buurt
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt niet voorgedragen voor het concept Gebiedsplan 2019 - Indische buurt

ARGUMENTATIE:
Deze activiteit nemen we niet op in het gebiedsplan. Het overlapt veel met de acties die opgepakt worden door de Initiatiefgroep 'Samen Vooruit' en de activiteit 'Vergroten aanbod stages vanuit ondernemers IB' die wel in het gebiedsplan wordt opgenomen. Deze plannen zijn al verder uitgewerkt. We brengen de indiener van deze activiteit in contact met de andere acties die op dit gebied uitgevoerd (gaan) worden in de Indische Buurt.

LEES VERDER: Vergroten aanbod stages vanuit ondernemers Indische Buurt.

Sommige buurtbewoners hebben extra begeleiding nodig om goed te kunnen functioneren op de werkvloer. Denk aan mensen met verstandelijke of lichamelijke beperkingen, mensen met psychische problemen, maar ook jongeren met een strafblad. Als Bemiddelaar zorg je ervoor dat jouw buurtbewoners optimaal meedraaien in het arbeidsproces.

Gewenst resultaat 
Een Bemiddelaar brengt de mogelijkheden en wensen van een buurtbewoner in kaart om daar vervolgens een passende baan en werkgever bij te zoeken. Is er een match en gaat de cliƫnt aan de slag bij een bedrijf, dan neemt de Jobcoach het stokje van de Bemiddelaar over.
Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Minder armoede en werkloosheid in de Indische Buurt (?)
Deel dit: