Projectvoorstel voor gebiedsplan 2019

De loods(2020)

Geplaatst op 30 oktober 2018, 12:11 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2019 - Indische buurt
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt niet voorgedragen voor het concept Gebiedsplan 2019 - Indische buurt

ARGUMENTATIE:
Voor dit project is geen bedrag aangevraagd. We nemen het project niet op in het gebiedsplan, maar zullen in 2019 wel samen met het Oostelijk Havengebied in gesprek gaan met de indiener van dit plan. Samen met hem gaan we onderzoeken wat de behoefte is wat er mogelijk is om in deze behoefte te voorzien.

De loods is een multicultureel jongerencentrum in Zeeburg(Indischebuurt/Oostenlijkhaven gebied waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, sporten en deelnemen aan culturele en maatschappelijke activiteiten.
Wij willen de jongeren die in de loods komen te mogelijkheid bieden om zichzelf te in de maatschappij verder te ontwikkelen. Door het aanbieden van activiteiten op het gebied van recreatie, educatie, kunst en cultuur en sport.

Gewenst resultaat 
De jongeren enkele activiteiten (producten/ diensten) bieden waaruit men de ontwikkeling van de jongeren kan bij sturen en ondersteunen. Deze diensten en producten hebben het karakter van ontmoeting en recreatie, initiatie en educatie en toeleiding naar scholing/werk. (Empowerment)
Zelfbewuste keuzes maken.
Eigen verantwoordelijk te leren onderkennen, te nemen en te dragen.
Eigen ontwikkelingsperspectieven te kunnen formulieren en realiseren.
Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Alle kinderen en jongeren in de Indische Buurt ontwikkelen hun talenten en interesses (?)
Deel dit: