Project in gebiedsplan 2018

Kwaliteit verhogen Opvoedgemeenschap

Geplaatst op 26 oktober 2017, 16:01 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Indische buurt
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2018 - Indische buurt

Versterken van de Pedagogische Civil Society in de Indische Buurt. Door middel van deskundigheidsbevordering, vergroten van ouderbetrokkenheid, samenwerking en kennisuitwisseling tussen formele en informele partners. We trainen diverse buurtorganisaties en organiseren uitwisseling tussen formele en informele partijen op een vreedzame wijze. Ook wordt het programma Just Like You ingezet bij de ouders van de Wijkacademie Opvoeden, waarbij de dialoog over het thema Opvoeden en Diversiteit een bijdrage levert aan het versterken van het Pedagogisch Klimaat. 

Gewenst resultaat 
Verhogen van de kwaliteit van opvoeden doordat er meer tools beschikbaar zijn voor ouders en andere opvoeders, om opvoedproblemen aan te pakken.
Idee
Illustration
 
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Beter pedagogisch klimaat (?)
Deel dit:
1 projectupdate

Ineke Meek

Project afgerond

- In het kader van het versterken van het Pedagogisch klimaat heeft de training pedagogische vaardigheden plaatsgevonden voor vrijwilligers en/of buurtprofessionals die met kinderen werken. - Er zijn maandelijkse bijeenkomsten geweest tussen formele en informele organisaties in het kader van Sa... lees meer
0
Open de update in eigen pagina