Project in gebiedsplan 2017

Ambulant tienerwerk

Geplaatst op 1 januari 2000, 00:00 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2017 - Indische buurt
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2017 - Indische buurt

In de Indische Buurt is een aantal tieners zorgelijk in beeld bij Jeugd en Veiligheid. Deze tieners komen nauwelijks binnen bij reguliere door hun gedrag. Jeugd en Veiligheid wil deze tieners binden aan activiteiten in de wijk zodat zij niet in negatief gedrag blijven hangen  en de overlast afneemt. Een ambulant team bestaande uit informele en formele sleutelfiguren heeft zich eind 2016 succesvol ingezet voor deze tieners. Om de tieners vast te houden willen we deze inzet in 2017 voortzetten.

Gewenst resultaat 
- Meer inzet van ambulant tienerwerk op straat in de Indische buurt - betere samenwerking informeel en formele instanties - J&V heeft tieners beter in beeld
Lopend
Bijdrage aan de prioriteiten:
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Martine Koehein

Project volgens planning

Bij Dynamo zijn twee jongeren uit de buurt in dienst als ambulante jongerenwerkers. Doordat zij uit de buurt komen hebben zij een goed netwerk en verlagen zij de drempel voor jongeren uit de buurt richting Dynamo.
0
Open de update in eigen pagina

Martine Koehein

Project afgerond

Bij Dynamo zijn twee jongeren uit de buurt in dienst als ambulante jongerenwerkers. Doordat zij uit de buurt komen hebben zij een goed netwerk en verlagen zij de drempel voor jongeren uit de buurt richting Dynamo. In 2017 is dit goed bevallen en dit wordt vervolgd in 2018.
0
Open de update in eigen pagina