Dit aanbod is beƫindigd
Aanbod

Werk aan je Toekomst-training

Heb je (tijdelijk) iets minder te besteden? Het gevoel meer uit het leven te kunnen halen? Zoek je een bezigheid maar weet je nog niet precies wat je wilt doen? Of wil je bijvoorbeeld oefenen met het solliciteren naar een baan? Dan is de training 'Werk aan je toekomst' iets voor jou. Als je in stadsdeel Oost woont, kun je hier gratis aan deelnemen!

Tijdens de training maak je een stappenplan om jouw persoonlijk doel te bereiken. Onder meer door zo goed en duidelijk mogelijk te communiceren. Je ontmoet andere buurtbewoners waarmee je samen aan de slag gaat. Om na de training verder te komen, maak je kennis met coachingsprojecten van De Regenboog Groep en andere organisaties uit de buurt. Na afloop ontvang je een certificaat.

De training bestaat uit vier wekelijkse bijeenkomsten.

Informatie over startdata en locaties vind je in de agenda op de website: www.opeigenkrachttraining.org

Aanmelden per email: opeigenkracht@deregenboog.org. Je wordt daarna teruggebeld. Je kan ook bellen naar 020-6839260 (bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag).

Facebook Nieuws is te lezen op onze Op Eigen Kracht Facebook pagina. ‘Like’ de pagina om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 


 

 

 

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 19 juli 2016, 13:38 uur
Deel dit: