Activiteit

Wandelroute Fonds voor Oost 10 jaar

woensdag 1 mei 2024 , 18:30 - 19:30 uur
Illustration

Feest mee met 10 jarig bestaan Fonds voor Oost

Fonds voor Oost wordt in mei 10 jaar! Het is dan 10 jaar geleden dat we voor het eerst geld toegekend hebben aan buurtprojecten. Om dit te vieren is een wandelroute ontwikkeld rondom het Flevopark met projecten uit de buurt die we gesteund hebben. De wandelroute geeft een inkijk in hoe de dagelijkse plekken waar je langskomt, gemaakt worden door de vele betrokken bewoners uit Oost.

We vinden het leuk om die wandeling samen met jou te lopen! Daarom organiseren we op 1 mei een kick-off met een georganiseerde wandeling van 18.30 tot 19.30. De maakster van de Wandeling Sophie Jurrjens zal dan ook aanwezig zijn. Zij maakt met Off track wandelingen door de buurt die ze muzikaal begeleid. 

De wandeling begint en eindigt bij Proeflokaal t nieuwe diep in het Flevopark. Meld je hiervoor aan door een bericht te sturen naar info@fondsvooroost.nl 

Verder staat de hele maand mei in het teken van het vieren van 10 jaar mooie buurtinitiatieven in Oost die de buurt mooier, leuker, beter, socialer hebben gemaakt. Zo kan je onder anderen een ‘Mensen Maken Oost’-tas gevuld met passie uit de buurt winnen.  Houd hiervoor de site en social media in de gaten!


Terug in de tijd 
Fonds voor Oost is in 2014 opgericht als het eerste buurtfonds van de nu in totaal zeven buurtfondsen. Initiatiefnemers die hun buurt mooier, leuker, beter willen maken kunnen hier een aanvraag indienen tot €1500. Op 1 mei 2014 ging de eerste aanvraagronde open waar initiatiefnemers een bijdrage konden aanvragen voor hun project. Sindsdien heeft het fonds meer dan 322 buurtinitiatieven gesteund, waarmee het leven van vele buurtbewoners positief is beïnvloed.

 

 

 

Locatie
Flevopark
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Alle buurtbewoners zijn welkom
Deel dit: