Activiteit

JazzFest Buurtconcert met Micah Graves & Nicola Missing in de Elthetokerk

woensdag 13 december 2023 , 20:00 - 21:00 uur
Illustration

JazzFest Buurtconcert met toetsenist Micah Graves & zangeres Nicola Missing 

Een bijzonder JazzFest Buurtconcert rondom soul, jazz, r&b gospel en blues met toetsenist Micah Graves & zangeres Nicola Missing in de Elthetokerk op de Javastraat in Amsterdam Oost

Op woensdag 13 december om 20:00 uur ben je van harte welkom voor een bijzonder concert van pianist Micah Graves ft. Nicola Missing in de Elthetokerk aan de Javastraat in de Indische Buurt in Amsterdam Oost. Als onderdeel van JazzFest Amsterdam organiseren wij dit gratis buurtconcert.

Micah Graves is een pianist die zijn muzikale reis begon met klassieke pianolessen. Op vijftienjarige leeftijd verschoof zijn focus naar jazzpiano. Hij studeerde aan de Philadelphia Clef of Jazz onder leiding van Lovett Hines en aan het Kimmel Performing Arts Center onder leiding van Anthony Tidd. Zijn passie voor jazz leidde tot studiebeurzen voor het Berklee vijfweekse programma. Micah volgde aan de  Temple University zijn bacheloropleiding jazzpiano. Tijdens zijn studie nam hij lessen bij Tim Brey, Bruce Barth en Mike Moreno. Een uitwisselingsprogramma bracht hem naar het Conservatorium van Amsterdam, waar hij zijn passie voor componeren ontdekte en bijna dertig nummers schreef. Naast jazzpianist is Micah componist, bandleider en docent.

Micah heeft voor deze sessie zangeres Nicola Missing uitgenodigd.


Aanvang 20:30u
Elthetokerk, Javastraat 118a, Amsterdam

Meer info
www.jazzfestamsterdam.nl  

Entree: vrije gift bij de deur

Dit JazzFest Buurtconcert is onderdeel van de concertreeks die JazzFest Amsterdam elk jaar op verschillende locaties in de Indische Buurt organiseert.

Locatie
Elthetokerk
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
vrije gift bij de deur
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: