Activiteit

CANVAS by She Who Makes Noise

wo 27 dec 2023 - za 30 dec 2023 , 20:30 - 22:00 uur
Illustration

Tussen kerst en oud en nieuw organiseren Plein Theater & She Who Makes Noise een avondvullend programma rondom de visuele livemuziek performance CANVAS. Vier de feestelijke dagen met ons in gemoedelijke sfeer met beeldende kunst, een heerlijk diner, de voorstelling CANVAS en een DJ bij de bar.

Het thema van de laatste dagen van 2023 in Plein Theater is WHITE/WIT. De kleur van licht, een nieuw begin, vrede en winter. Het nieuwe jaar in het vooruitzicht, onbeschreven en in te vullen als een wit doek. Op stralend witte tafellakens zal een smakelijk diner worden geserveerd, waarmee we deze festiviteit met jou willen vieren! En vergeet de dresscode niet; 'Something White'!

CANVAS

Als een witte canvas kwamen we op deze wereld nog onbeschreven, zonder print en nog zonder kleur, beschilderde elke noot, aanraking en elke geur een herinnering op mijn naakte schildersdoek. Laag voor laag tot dat elke centimeter benut is.

In het visuele concert ‘Canvas’ nemen beeld en geluid in deze magische combinatie het publiek mee op een reis in het onderbewuste van een onbekende individu.

De eclectische livemuziek performance waarin invloeden van verschillende muziekstijlen zal passeren, wordt uitgevoerd door She Who Makes Noise ondersteund door een 4 koppige band. She Who Makes Noise neemt de toeschouwer mee In de levensloop van een hoofdpersonage, een tijdlijn van verschillende gebeurtenissen, herinneringen en emoties .

Het begin van het leven, een eerste verliefdheid, zelfreflectie, de dood, thema’s en melodieën waar we ons mee kunnen verbinden en herkenning in kunnen vinden, maar waar soms nog taboe op berust of soms simpelweg het feit dat het leven zo snel gaat dat we er niet lang bij stil kunnen staan. Laten we opnieuw beginnen en laat het verhaal zich ontvouwen op het witte canvasdoek\

She Who Makes Noise +
Koen van Dijk (Drums)
Raymond Sital (Gitaar)
Naoufal (Zang)
Teun Teunisse (Bas)
Visuals: Laetitia, Alu Visuals, Tete2tete & She Who Makes Noise

She Who Makes Noise

She Who Makes Noise is een Amsterdams muziekcollectief, opgericht door een dynamisch creatief trio. De groep bestaat altijd uit deze drie leden, maar de groep verandert altijd organisch van samenstelling bij ieder nieuw muziek project. She Who Makes Noise vindt dat de muziek een prominentere plek moet innemen dan het imago van de artiesten zelf. Vanuit die gedachtegoed wordt de kern van She Who Makes Noise nooit volledig weergegeven in hun foto's, video’s en op het podium, om de gelijkheid door middel van anonimiteit te behouden en ruimte te creëren voor verschillende artiesten om deel uit te maken van hun muzikale reis. Hun beelden zijn extreem helder, ze hebben geen kleur en zijn erg dromerig, ze zijn als een gloednieuw canvas dat klaar is om door andere kunstenaars te worden beschilderd.

Locatie
Plein Theater
Kosten toelichting
€ 17,50 / Regulier: €17,50 | CJP/ Student: €15.50 | Kunst(vak)student: €13.50 | Stadspas groene stip: €4,50 | Inclusief welkomstdrankje | Theaterdiner: €20
Doelgroep
Alle volwassenen
start / einde
Gestart op wo 27 december 2023. Beëindigd za 30 december 2023
Deel dit: