Activiteit

Doe-het-Zelf Fiets Reparatie in de Fietskliniek

Tweewekelijks: Op dinsdag, donderdag , 14:00 - 21:00 uur
Illustration

De Fietskliniek is een sociale buurtwerkplaats in de Nieuwland Vereniging gerund door een coordinator en een team van vrijwilligers.

Elke Dinsdag en Donderdag kun je op afspraak je eigen fietsrepareren. Maak hier een afspraak 

kosten zijn € 5,00 per uur minimale afname is 2 uur

Alle bewonners van Oost zijn welkom in de werkplaats om zijn fiets te repareren ongeacht bekwamheid, leeftijd, geslacht, identiteit, inkomen en seksuele geaardheid.

Fietsreparaties zijn moeilijk uit te voeren zonder of met weinig gereedschaap. De Fietswerkplaats is ingericht met alles wat nodig is om alle fietsproblemen op je gemak op te lossen, het kan zijn dat de fiets niet op hetzelfde dag gerepareerd kan worden  want er moet misschien een onderdeel bestel worden of dat de fiets niet meer te repareren is door een te grote manquement.

In de fietswerkplaats krijg je ondersteuning door het hele proces om het zelf uiteindelijke te doen, het hele proces is transparant, waardoor je makkelijk begrijpt hoe dingen werken, hiermee naast het oplossen van een probleem win je aan zelfvertrouw en kun je leren praktisch met problemen om te gaan.

Stem voor de Fietswerkplaats

Tussen 3 en 23 April De fietswerkplaats doet mee met de ronde van Oost Begroot Indische Buurt. Als we voldoende steun halen, we  zullen Fiets spreekuur houden in de Meevaart. Als je voor de Fietskliniek stem, dan houd je de leukste en goedkoopste fietswerkplaats in Amsterdam open, Het gebruik van de werkplaats en de begeleiding zullen helemaal gratis zijn gedurende een jaar.

 

 

Kosten
Lokaal ruilmiddel
Kosten toelichting
je kunt hiet gebruik maken van makkies
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
start / einde
Gestart op di 21 maart 2023. Beëindigd di 9 mei 2023
Documenten
Deel dit: