Activiteit

Jazzfest Amsterdam Online - BuurtTour

zaterdag 20 maart 2021 , 20:30 - 22:00 uur

Op zaterdagavond 20 maart kun je tijdens de JazzFest BuurtTour via een livestream vanaf 20.30 uur kijken naar artiesten die op bijzondere plekken in de Indische Buurt in Amsterdam-Oost gaan optreden.

Zo gaan Reinier Baas en Xavi Torres als duo optreden en zullen Sanne Huijbregts, Fuensanta Mendez en Sun-Mi Hong speciaal voor het JazzFest-onderdeel ‘Jonge Makers’ nieuwe muziek laten horen. Ook gaat jazz-formatie The Hi-Stakes meedoen aan de BuurtTour. Zij zijn zaterdagavond live te zien vanuit Studio/K. Reken er maar op dat je de door Rhythm 'n' Blues geïnspireerde nummers niet kunt blijven stilzitten!

En er is meer. We nemen je mee naar plekken in en rondom de Javastraat, waar je optredens ziet op plekken waar je dat niet verwacht. Wat dacht je van een mini-concert in de buurtsuper, of een klankinstallatie bij de kleermaker?

Speciaal voor de BuurtTour hebben we de BuurtTandems bedacht. Een muzikant die woont in de Indische Buurt wordt gekoppeld aan een lokale ondernemer. Zij ontmoeten elkaar tijdens een kort optreden op locatie en leren elkaar zo verder kennen. Of misschien kenden ze elkaar al?

De BuurtTandem-artiesten zijn: Marta Arpini, Modar Salama, Oscar-Jan Hoogland, Roos Jonker, Pablo Martinez en Jonathan Dafgard. Zij gaan spelen in de Lale Kasabi Buurtsuper, Kledingreparatie Asgul, Bar Joost, Studio/K, het Flevopark en Qahwa d`Or koffiespeciaalzaak.

De livestream wordt gepresenteerd door Selman Aqiqi; een ‘oudgediende’ bewoner die gek is op de Indische Buurt en ook actief is voor de communityzender Indische Buurt TeleVisie (IBTV).

Programma-informatie
De livestream is zaterdagavond 20 maart vanaf 20.30 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van JazzFest Amsterdam:
youtube.com/watch?v=0fjTUPJVDVk.

Abonneer je vast, dan hoef je niets te missen!
Meer informatie over de artiesten vind je op jazzfestamsterdam.nl.

Geen tickets, donaties welkom
We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de musici en locaties van de BuurtTour kunnen leren kennen. Daarom hoef je voor de livestream op 20 maart geen ticket te kopen. Wel hopen wij dat jullie iets willen doneren om deze online editie mede mogelijk te maken. (jazzfestamsterdam.nl/steun-ons)

Onder de gulle donateurs zullen wij een aantal JazzFest t-shirts verloten, dus er valt ook nog wat te winnen!

Locatie
Online, live vanuit Studio/K, te bekijken via: youtube.com/watch?v=0fjTUPJVDVk
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Geen tickets, donaties welkom via jazzfestamsterdam.nl/steun-ons
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Documenten
Deel dit: