Activiteit

Geannuleerd: Club Dance/Spring edition

vrijdag 13 maart 2020 , 20:00 - 22:00 uur

 

Op vrijdag 13 maart gaan we dansen op de bloeiende wereldtunes van DJ Socrates. We vieren dat de dagen langer en lichter worden. Word wakker, ontpop, groei en straal.
Neem een duik. SPRING IS HERE!

In CLUB DANS heb je een verfrissend gesprek met iemand van een andere generatie en dans je met iemand uit de buurt, uit jouw stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden en uit alle windstreken. Elke editie is anders en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.

Op vrijdag 13 maart zijn we te gast in Jungle Amsterdam, een plek die zich kenmerkt door een voor de stad belangrijke interculturele programmering. We nodigen iedereen in Amsterdam, en in het bijzonder in Oost uit om naar CLUB DANS te komen en samen te dansen!

CLUB DANS / SPRING EDITION
vrijdag 13 maart
JUNGLE AMSTERDAM
Tweede van Swindenstraat 26 / Amsterdam
warm-up - 20.00 uur / cool-down - 22.00 uur
Gratis / Vrijwillige bijdrage

CLUB DANS is onderdeel van Dance Connects Community.
We zetten ons in om dans inclusief en toegankelijk te maken voor iedereen en hiermee beweging, contact tussen jong en oud, diversiteit en buurtontmoetingen te stimuleren.

* Heb je / hebben jullie zin om deel te nemen aan CLUB DANS als culturele- en/of buurtorganisatie? Stuur ons dan een mailtje - info@danceconnects.nl

Locatie
Geen drempels
Kosten toelichting
gratis/vrijwillige bijdrage
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: