Activiteit

Workshop - Grip op je energie met een visuele beperking

zaterdag 2 november 2019 , 14:00 - 16:30 uur

In de praktijk blijkt dat de combinatie van werken met een visuele beperking veel energie kost en tot overbelasting in een baan kan leiden. In de workshop ‘Grip op mijn energie’ gaan we in op hoe je overbelasting in je werk kunt voorkomen. We gaan aan de slag met energiemanagen in je werk. Je maakt kennis met andere manieren van werken en je maakt kennis met keuzes maken in het slim omgaan met je energie. Het doel is uitval te voorkomen en het verbeteren van vitaliteit, zodat werken leuk blijft. De workshop is voor iedereen met een visuele beperking van jong tot oud. Ook als je nog niet werkt.

Deze workshop voor mensen met een visuele beperking wordt gegeven door Frank van der Helm, arbeidsconsulent/arbeidsdeskundige bij Werkpad/Bartimeus samen met Martine Muizelaar, Regio Coördinator Werk Noord-Holland bij de Oogvereniging.
Frank van der Helm gaat met ons aan de slag hoe je grip kunt krijfgen op je energie en welke keuzes je kunt maken in je werk en Martine Muizelaar vertelt als ervaringsdeskundige over hoe zij met haar visuele beperking en energie omgaat in haar werk. 

Zaterdagmiddag 2 november 14.00 – 16.30 uur
Amsterdam, informatie volgt na inschrijving
Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname
Aanmelden kan bij Marja de Kinderen, mdekinderen@prok.nl of 0621991848. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. 

Locatie
Amsterdam, informatie volgt na inschrijving
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
Deel dit: